Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω laptop. Μπορείτε να μου προτείνε κατι ? Κυρίως επεξεργαστή mo/bo και μνημη. Είμαι άσχετος στους λαπτοπς, και φοβάμαι μην κάνω καμια χαζομάρα...

Δημοσ.

κοιτα, σε επεξεργαστες αυτη τη στιγμη νουμερο ενα απο επιδοσεις ειναι οι intel core 2 duo. απο μνημη μην συμβιβαστεις με λιγοτερο απο 1 γιγα.

απο κει και περα πρεπει να μας πεις καποα πραγματα

για τι χρηση το θες

ποσες ιντσες οθονη

ποσα χρηματα

γενικα αν θες να ριξεις μια ματια, σαν βασιλης προτεινω κατι σε τοσιμπα,σονυ,ντελ

τελος δωσε μεγαλη εμφαση στη εγγυηση και την αγορα μιας επεκτασης

Δημοσ.

εχει μια φιλη μου και δεν εχει κανενα παραπονο.

δινουν επισης πολυ καλη εγγυηση

2 χρονια οτι παθει ερχονται σπιτι σου

και 0 πιξελ για 1 μηνα νομιζω

δεν τα ξερω γενικα ομως,δεν εχω δουλεψει ποτε,και ειναι σχετικα καινουργια

παντως παραπονα οπως σε ασερ-φουτζιτσου δεν εχω ακουσει

Δημοσ.

Eγω θα προτεινα να κοιταξεις κατι σε toshiba.Εχω το α100-906 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Πολυ <<σταθερη>> κατασκευη,καλη οθονη,αρκετα ελαφρυ και αξιοπιστα μηχανηματα.Για LG εχει ενας φιλος μου και οντως ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

Εμενα ο Toshiba μου σε 2 μηνες που τον εχω τριζει η κατω αριστερα γωνια του...πηγα απο περιεργεια σε ενα μαγαζι που ειχε εναν ακομα ανοιχτο και ετριζε και σε εκεινο....σε ολο το υπολοιπο τμημα του φορητου φαινεται ποιοτικη κατασκευη

Δημοσ.

το εννοεις τριζει; μηπως κατι δεν ειναι κουμπωμενο;τριζει συνεχεια ή σε ορισμενες φασεις;μηπως να το πας για σερβις;

Δημοσ.

isos enoeis kanei thorivo epidi den koumponi h mpataria kapos kala..

prosfata pira kai egw toshiba laptop a100-003 kai pera ayto ayto to triksimo (logo kakis efarmogis tis mpatarias) kata ta alla to mixanima pragmatika petaei..einai to deutero laptop pou pernw kai pragmatika exw vrei tin ugeia mou.

to thema einai ama antexeis ta xrimata auta gia tin agora enos laptop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...