Προς το περιεχόμενο

105kb/sec VS 35 kb/sec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρωτη συνδεση ειναι ενος φιλου μου ο οποιος σημερα ενεργοποιηθηκε και μπηκε στον κοσμο του internet και της περιβοητης adsl. Αυτος εκανε αιτηση κλπ κλπ για conx talk room στο 1mbit. 1mbit και η δικια μου συνδεση οπου εχω Vivodi. Σημερα το μεσημερακι λοιπον (πριν λιγο βασικα) κατεβασαμε το ιδιο πραγμα απο το rapidshare σαν free users και οι 2. Απο τον ιδιο σερωερ ομως αυτος χτυπησε 3πλασια ταχυτητα απο μενα στο κατεβασαμ και εγω εμεινα με το κλασσικο γιατι ρε π...η;

Δημοσ.
Η πρωτη συνδεση ειναι ενος φιλου μου ο οποιος σημερα ενεργοποιηθηκε και μπηκε στον κοσμο του internet και της περιβοητης adsl. Αυτος εκανε αιτηση κλπ κλπ για conx talk room στο 1mbit. 1mbit και η δικια μου συνδεση οπου εχω Vivodi. Σημερα το μεσημερακι λοιπον (πριν λιγο βασικα) κατεβασαμε το ιδιο πραγμα απο το rapidshare σαν free users και οι 2. Απο τον ιδιο σερωερ ομως αυτος χτυπησε 3πλασια ταχυτητα απο μενα στο κατεβασαμ και εγω εμεινα με το κλασσικο γιατι ρε π...η;

den mas les kati kainourgio!! an psaksis ligo sto foroum tha vris dekades paromia peristatika!!!

distixos etsi einai ta pragmata kai se polles alles perioxes!

ipomoni mexri telos apriliou!

kai ego ta idia eno edo kai kamia vdomada eixa strosi kai katevaza mera nixta 235+ Simera i taxitita mou GREMOTSAKISTIKE sta 60-70 (2048/256 exo)

OPLISTITE ME GAIDOURINI IPOMONI

theloun den theloun tha ta strosoun ta pragmata..

Δημοσ.
Τι θα γίνει τέλος Απριλίου;

APO oti mou eixe pi txnikos tou OTE telos apriliou tha teliosoun i anavathmisis se polles perioxes (gia kavala milao tora)kai malista me eixe diaveveosi oti i taxitita mou tha iperveni to 90% tis onomatsikis tora kata poso einai alithia........

OPSOMETHA!

Δημοσ.

Εγω το ειπα μονο και μονο για να αναδειξω το προβλημα που αντιμετωπιζουν αυτοι που δεν ειναι στον πΟΤΕ...

Δημοσ.
Εγω το ειπα μονο και μονο για να αναδειξω το προβλημα που αντιμετωπιζουν αυτοι που δεν ειναι στον πΟΤΕ...

GIA NA MIN MPERdEUesE

OTENET=OTE

forthnet meso grammis OTE=OTE

vivodi meso grammis OTE=OTE

hol meso grammis ote=OTE

TELLAS meso grammis ote=OTE

antithetos

FULL LLU vivodi=VIVODI (kamia sxesi me ote)

FULL LLU TELLAS=TELLAS (episis kamia sxesi me ote)

FULL LLU FORTHNET=FORTHNET (episis kamia sxesi me ote)

kapos esti exi i katastasi...

Δημοσ.
GIA NA MIN MPERdEUesE

OTENET=OTE

forthnet meso grammis OTE=OTE

vivodi meso grammis OTE=OTE

hol meso grammis ote=OTE

TELLAS meso grammis ote=OTE

antithetos

FULL LLU vivodi=VIVODI (kamia sxesi me ote)

FULL LLU TELLAS=TELLAS (episis kamia sxesi me ote)

FULL LLU FORTHNET=FORTHNET (episis kamia sxesi me ote)

kapos esti exi i katastasi...

Κάνεις ένα μεγάλο λάθος

Οι γραμμές που χρησιμοποιούν οι εναλλακτικοί είναι γραμμές του ΟΤΕ.Απλά οι εναλλακτικοί περνάνε δικά τους DSLAM.Άρα δεν ισχύει το "δεν έχει σχέση με ΟΤΕ"

Δημοσ.
Κάνεις ένα μεγάλο λάθος

Οι γραμμές που χρησιμοποιούν οι εναλλακτικοί είναι γραμμές του ΟΤΕ.Απλά οι εναλλακτικοί περνάνε δικά τους DSLAM.Άρα δεν ισχύει το "δεν έχει σχέση με ΟΤΕ"

auto to theorisa autonoito gia auto den to anefera! ennoite pos kai stin periptosi full LLU ta kalodia einai ta klassika sistrofa zeugi tou OTE pou ksekinane apo to DSLAM mexri topiko vroxo.

(an ta exo katanoisi lathos please diorthoste me)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...