kst7nas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Προγραμμα ή ετοιμη φόρμα για εκτυπωση υπ.δηλωσης Παιδια ψαχνω ενα τροπο να κανω αυτοματοποιηση καποιων υπευθυνων δηλωσεων που θελω να κανω. Δηλαδη: ολοι εχετε δει την σελιδα Α4 υπευθυνη δηλωση που παιρνουμε απο τα περιπτερα,γραφεια κτλπ. Εγω θελω σε αυτη τη σελιδα αφου την βαλω στον εκτυπωτη μου να συμπληρώνονται τα στοιχεια μου (στα κενα κουτακια της δηλωσης) απο το κομπιουτερ πχ.απο το word. Πως ομως θα υπολογισω σωστα τα κενα και τις γραμμες της δηλωσης ετσι ωστε να μην εκτυπωθουν σε ασχετα σημεια ή πανω σε γραμμες? Καμια ιδεα για βοηθεια?
kst7nas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ευχαριστω για την απαντηση. Ομως αυτο που θελω ειναι απλα να συμπληρωνω τα κενα της δηλωσης και οχι να την τυπωσω ολη απο την αρχη.Δηλαδη να χρησιμοποιω τις ετοιμες κενες δηλωσεις που εχω αγορασει(εκεινες με τα μπλε γραμματα) και απλα να τις συμπληρωνω με το κομπιουτερ.
operater Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Mαλλον αυτο ψαχνεις : http://www.jacarandabill.com/gr/index.php Το ηθελα και εγω παλια και καποιος αλλος χρηστης με βοηθησε.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Το έψαχνα κάτι τέτοιο και εγώ από καιρό ... πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ και εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.