Προς το περιεχόμενο

anaktisi dedomenon apo disko MAXTOR 128MB

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo enan disko maxtor 128MB o opios xtipise kai den mpori na kani tin doulia tou o anthropos.

to zitoumeno einai na traviksoume ta arxia ta opia exi mesa.

o diskos exei pano MASTER WRITE kai ola ta arxia einai se DOS...

ton sindesa pano sto pc ala se windows XP den ton vlepi....

Yparxei kanenas tropos na anaktisoyme ta dedomena??

Δημοσ.

Γιάννη, νομίζω ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποφύγεις προβλήματα αναγνώρισης αν τον συνδέσεις μόνο του πάνω σε κάποιο παλιότερο μηχάνημα τύπου 386/486. Έχω κι εγώ έναν 130ΜΒ Conner από τον «καιρό της πέτρας» και όταν είχα προσπαθήσει να τον λειτουργήσω σε σύγχρονο μηχάνημα δεν τα κατάφερα...

Δημοσ.

Kalispera

Den katalaba akrivos ti ginetai me to skliro.Apo auton kaneis boot? H einai secondary.

Se rotao giati tha prepei na dokimaseis to Spinrite 6 release rc1

Einai apla korufaio!!!

Eksigise mou omos pos tha doulepsoume tin anaktish dedomenon? Tha ton baloume san secondary sta XP? Tha kanoume kapos allios boot?

Δημοσ.

Ξέχνα τα Windows XP. Θα χρειαστείς έναν έξτρα δίσκο φορμαρισμένο σε FAT32. Κατέβασε και κάψε σε ένα CD το Ultimate Boot CD. Άφησε πάνω στο PC μόνο τον χαλασμένο δίσκο και τον 2ο και κάνε εκκίνηση από το CD. Έχει πολλά low-level εργαλεία για disk cloning, ίσως να κάνεις δουλειά με κάποιο από αυτά...

Δημοσ.

Επίσης, μία σελίδα με διάφορα προγράμματα file recovery: http://www.asci-red.net/tools.htm

Δυστυχώς τα προγράμματα που αναφέρει ο φίλος doctor32 κάνουν μόνο διάγνωση, δεν παρέχουν καμμία λειτουργικότητα recover. Καλό θα ήταν να έδινε η μαμά εταιρεία κάθε δίσκου και ένα τέτοιο πρόγραμμα, αλλά...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...