Προς το περιεχόμενο

GeForce 7300 gt agp 8x

pan-pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Γνωριζει καποιος καποιο καταστημα που να πουλαει την GeForce 7300 gt agp 8x και οχι pci express?

Το hard -shop λεει οτι την εχει agp 8x, αλλα μου την φερανε και ειναι pci express και θα τρεχω για αλλαγες και αν...

Δημοσ.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών???Αξίζει??Μήπως ναγοράσω την 7600 GS?Υπάρχει τρελή διαφορά???Επίσης,βρηκα στο πλαίσιο την Albatron στα 93ευρω.Ειναι καλα???ΑΑΑ!!!Εμενα η μητρική μου έχει AGP 4x αλλά η κάρτα είναι στα 8x,υπάρχει κανενα πρόβλημα ή θα την αναγνωρίσει σαν 4???Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα θα την αναγνωρισει σαν 4x.

Καλυτερα παρε 7300GT, δεν εχει τρελες διαφορες με την 7600GS, και ειδικα σε παλιο συστημα...

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως γιαυτο τον λογο το ειπα.

Και οι 7600GS με ddr2 οχι δεν εχουν τρελες διαφορες...

Πες μας το συστημα σου.

Δημοσ.

Κοιτάξτε έχω ένα Ρ4 στα 2.53 με 1GB Ram!ΑGP 4x οπως είπα.Τώρα έχω μια Ti4800SE αλλά δεν τραβάει άλλο σε παιχνίδια!!!Ολα θέλουν πάνω από 6600GT.Επίσης, έχω 300watt τροφοδοτικό.Αυτό παίζει ναναι πρόβλημα????

Δημοσ.
Κοιτάξτε έχω ένα Ρ4 στα 2.53 με 1GB Ram!ΑGP 4x οπως είπα.Τώρα έχω μια Ti4800SE αλλά δεν τραβάει άλλο σε παιχνίδια!!!Ολα θέλουν πάνω από 6600GT.Επίσης, έχω 300watt τροφοδοτικό.Αυτό παίζει ναναι πρόβλημα????

Des an exoun xanaferei tin Gainward Golden Sample 8)

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=8091&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=220

Foveri + ap' tis liges agp pou dexetai 300Watt mono :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...