Προς το περιεχόμενο

μπορει να μου προτεινει κανεις που να δουλεψω?

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχεις δικιο..ειμαι εσωστρεφες ατομο..και δεν ξερω αν μπορω να το καταπολεμησω..

μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντας "γεια σας παιδια ..τι γίνεται; όλα καλά;"... τα πήρα στο κρανίο που με το που γράφτηκες στο φορουμ πλάκωσες τις ερωτήσεις και δεν είπες ούτε καλημέρα...

αν κάνεις το ίδιο και στην καθημερινή σου ζωή τότε έχεις πολύ δρόμο... ίσως είναι και η ηλικία... κοιτώντας και τα παιδάκια της γενιάς σου φαίνεται να είναι γενικώς λίγο χαμένα.

τέλοσπάντων κοίτα να το προσέξεις λίγο αυτό γιατί δεν θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Οκ παιδιά, δεν είναι ανάγκη να κράζουμε...

Έχεις δίκιο με αυτό που λες για τα παιδιά της ηλικίας αυτής, της γενιάς του PC και Internet, σε σχέση με τα παιδιά που 10 χρόνια πριν που έσπαζαν τα πόδια τους στις αλάνες...

Κυριαρχεί η αποξένωση, η κονσερβοποιημένη διασκέδαση, η πίεση από υποχρεώσεις (φροντιστήρια, ιδιαίτερα, ξένες γλώσσες, ωδεία, γυμναστήρια...), έλλειψη προτύπων και πολλά άλλα δυστυχώς...

Δε λέω ότι πριν 10 χρόνια όλα ήταν ρόδινα, αλλά βγαίναμε από το σπίτι μας ρε γαμώτο!

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, χαλαρωστε λιγοοο!!

Εγω παντως την καταλαβαινω απολυτα... ειμαι κι εγω @λυκειο και ειμαι και εσωστρεφες ατομο (αρκετά εως πολύ).

Η ερωτηση ειναι αρκετά σημαντική για αυτην (οπως θα ηταν και για μενα σε αντιστοιχη περιπτωση, και αυτο ειναι κατι περισσοτερο απο κοντα.....)...

Απλα μην παει αλλου η κουβεντα... :)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν κανει τιποτα βρε συ. :)

Αλλά δεν ειναι ωραιο να βλεπω ενα θεμα που με αγγιζει τοσο να εκτρεπεται...

Λοιπον, τελος τα σχολια, οποιος αλλος θελει να βοηθησει/ξερει κατι, δεν εχει παρα να το πει. :) :) :)

Δημοσ.

Το forum αυτό είναι πρωτίστως τεχνολογικό.Ας κάνει 100 ποστ σε διάφορα τεχνολογικά θέματα και μετά ας συζητήσει για τα άλλα

ειμαι κι εγω @λυκειο και ειμαι και εσωστρεφες ατομο (αρκετά εως πολύ).

Πιο έυηχο απ το προβληματικό;Κοίτα και γω που 20άρισα πλέον ε δεν είμαι κάθε μέρα στο δρόμο και στα μπιλιάρδα αλλά μέχρι 3η λυκείου ξημεροβραδιαζόμουνα εκεί

Τώρα περί δουλειάς προτείνω υπάλληλος βιβλιοπωλείου.

Δημοσ.

αν θέλεις να καταπολεμήσεις την αγοραφοβία σου τότε μήπως να δοκίμαζες κάτι πιό "κοινωνικό"; η πρόταση για εργασία σε καφετέρια δεν ακούγεται και άσχημη σε αυτή την περίπτωση... άλλωστε το να κάνεις σερβιτόρος είναι σημαντική εμπειρία και ας γίνεις πυρηνικός φυσικός στο μέλλον... εξισορροπείς το yin με το yang σου. θα γνωρίσεις και λίγο κόσμο παραπάνω και πιθανώς οι συναδέλφοι σου να είναι "προχωρημένα" ατομάκια που ίσως σε βοηθήσουν. Να πείς "καλημέρα" όμως!!!

Δημοσ.
Το forum αυτό είναι πρωτίστως τεχνολογικό.Ας κάνει 100 ποστ σε διάφορα τεχνολογικά θέματα και μετά ας συζητήσει για τα άλλα

Πιο έυηχο απ το προβληματικό;Κοίτα και γω που 20άρισα πλέον ε δεν είμαι κάθε μέρα στο δρόμο και στα μπιλιάρδα αλλά μέχρι 3η λυκείου ξημεροβραδιαζόμουνα εκεί

Παιδιά, παρά το ότι είμαι νέος στο forum θα πρότεινα να μην αρπάζουμε απο τα μούτρα τους νέους και τις νέες σε ηλικία στο site. Συμφωνώ οτι το insomnia είναι τεχνολογικό forum αλλά θα έλεγα οτι δεν είναι μόνο αυτό. Εννοείται και εξυπακούεται οτι σε ένα forum με τόσες κατηγορίες, τόση δημοτικότητα και τόσα μέλη δεν είναι δυνατόν να μιλάμε μόνο για τεχνολογία, καθώς είμαστε κοινότητα, και κατά συνέπεια κάποιοι απο εμάς θα έχουν εκάστοτε προβληματισμούς που θα θέλουν να μοιραστούν μαζί μας. Και αφού το post της κοπέλας είναι στο "Μπλα Μπλα" δεν νομίζω οτι εσύ ή εγώ θα καθορίσουμε τους κανόνες του insomnia, μιας και δεν είμαστε ούτε mods ούτε admins.

Το να κράζουμε ή να έχουμε επιθετικό ύφος πίσω απο ένα πληκτρολόγιο, δεν νομίζω οτι δείχνει ανδρισμό, ούτε είναι επί της ουσίας, ούτε για εσένα ούτε για μένα, ούτε για κανέναν και για αυτό το λόγο ανέφερα το post σου ως επιθετικό για την αρχική poster, ως αρκετά μεγαλύτερος απο 20 χρονών, μιας και η φίλη μας μπορεί -επειδή είναι εσωστρεφής- να μην κάνει τίποτα, αφού κι εσύ της κλείνεις έστω κι αυτή τη δίοδο επικοινωνιάς. Ως μέλος μπαίνω στο insomnia, μπορεί να μην γράψω τίποτα, αλλά διαβάζω πολλές κατηγορίες, και χαίρομαι που βλέπω οτι σέβεται ο ένας τον άλλο. Βλέπεις είμαι άσχετος απο υπολογιστές, και μαθαίνω απο το forum. Και συμπεραίνω οτι το insomnia δεν είναι 'τσιφλίκι' κανενώς, άρα όλοι ακολουθούμε τους ίδιους κανόνες, προσπαθώντας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κόσμιοι.

Ξεκαθαρίζω οτι δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί σου, δεν αποσκοπώ στο να σε προσβάλλω, ούτε κάνω το δικηγόρο κανενός. Ο τρόπος που σου απαντώ είναι στάση ζωής για μένα.

Καλές γιορτές και sorry για το off-topic.

Δημοσ.

σε βιβλιοπωλειο ηταν η κοπελα μου!

εκατσε μονο 1,5 μηνα

δουλευε υπερωριες και 10 ωρα

και την πληρωναν με οχταωρο οποτε ζητημα να

επαιρνε 600 τον μηνα

και δεν ειχε χρονο για απολυτος ΤΙΠΟΤΑ αλλο!

τελιως χαμενη απο τα παντα για 1,5 μηνα λες και εφυγε σε αλλη χωρα ηταν!

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Αυτόν τον "κανονισμό" πού τον βρήκες; :evil:

Μάλλον ξεχνάς ότι κι εσύ ο ίδιος μόλις ένα post είχες κάνει εκτός Μπλα-Μπλα όταν πρωτογράφτηκες.

Το δεύτερο ήταν εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...