Προς το περιεχόμενο

μπορει να μου προτεινει κανεις που να δουλεψω?

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μου προτεινει κανεις που να δουλεψω του χρονου που θα εχω τελειωσει το σχολειο?θα ηθελα να δουλευω απογευμα και να ασχολουμαι με κατι που δεν χρειαζεται να ερχεσαι σε επαφη με πολυ κοσμο.αν ξερει κιολας κανεις καπου συγκεκριμενα θα του ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Σε καμία καφετέρια θα σου έλεγα, αλλά όχι σε καμία συνοικιακή (που θα εισαι το μόνο άτομο στο σέρβις και θα σου δίνει φραγκοδίφραγκα) αλλά σε καμία περισσότερο "δήθεν και καλά" που θα έχεις και τα τυχερά σου εάν έχεις και καλό παρουσιαστικό (περισσότερα φιλοδωρήματα δηλαδή)...

Πρόσεξε να σου κολλάνε και ένσημα (αν και δύσκολο ως απίθανο...)

Δημοσ.

στα ΕΛΤΑ ζητανε ατομα για το καλοκαιρι,ειτε για τις μεταφορες ειτε για τις θυριδες.αν δε θες κοσμο καλυτερα στις μεταφορες.εχει και αλλες δουλειες να κανεις εκει αλλα δε θυμαμαι τωρα,ρωτα στα ΕΛΤΑ.

αυτο για το καλοκαιρι, αμεσως μολις τελειωσεις δηλαδη. τωρα για το χειμωνα εχεις πολλες επιλογες αλλα το θεμα ειναι ποσο θες να δουλεψεις, μπορει να ειναι λιγες ωρες αλλα κουραστικη δουλεια.

Δημοσ.

ειναι καλα τα χρηματα?ειναι βαρια η δουλεια για γυναικες?

δεν ειμαι και πολυ επικοινωνιακη κ νομιζω οτι δεν θα μου ταιριαζει..

Δημοσ.

δε θυμαμαι ακριβως ποσα χρηματα ειναι αλλα ειναι σχετικα καλα (απ'το τιποτα!) και ειναι για 3 μηνες νομιζω. επειδη ειχα ρωτησει κι εγω για μενα μου ειπαν οτι για γυναικες ειναι καλυτερα να εισαι στη θυριδα μπροστα. θα ερχεσαι επαφη με κοσμο ομως. αλλα τι κοσμο θα εχει το καλοκαιρι? και αν πας και σε μια περιοχη που δεν ειναι στο κεντρο πχ δε θα εχει πολυ κοσμο. Στην Αθηνα εισαι; αν ναι μπορεις να πας στα Σπατα πχ

Δημοσ.

σου ειχαν πει ποσα περιπου χρηματα?ποσεσ ωρες ειναι η δουλεια?απο 8 μεχρι 2?αθηνα μενω στον αλιμο αλλα τα σπατα ειναι περιπου τρια τεταρτα απο δω

Δημοσ.

πρεπει να ειναι γυρω στα 500 ευρω 8αωρο.. δε θυμαμαι ομως καλα. ρωτα στο ταχυδρομειο της περιοχης σου.ελπιζω να ισχυει ακομα αυτη η δουλεια γιατι εγω ειχα ρωτησει περσυ.

Δημοσ.

magoufisa πρέπει να καταπολεμήσεις τις φοβίες του τύπου "δεν είμαι και πολύ επικοινωνιακή". Απλά να προσπαθίσεις να είσαι.

Ειδικά όταν τελειώσεις με το καλό τη σχολή που σε ενδιαφέρει, κάτι θα πρέπει να κάνεις με αυτό γιατί θα αντιμετωπίσεις απίστευτο πρόβλημα εάν επιχειρήσεις να εργασθείς κάπου μόνιμα και όχι εφήμερα όπως θα ήθελες αυτό τον καιρό.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο ήμουν και να που κατέληξα... :P

Οι συναναστροφή με πολλά άτομα μέρα με τη μέρα θα σου κάνει πολύ καλό, με λίγη προσπάθεια βέβαια... Πάντως μη φοβάσαι, δε θα σου πάρει κανένας το κεφάλι...

Δημοσ.

Μια δουλειά τύπου ΕΛΤΑ (θυρίδα) δεν χρειάζεται να είσαι επικοινωνιακή. Την κουβέντα θα τους πιάσεις? Την δουλειά σου να κάνεις χωρίς πολλά πολλά. Την στοιχειώδη ευγένεια απλά (Καλημέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ) και δεν χρειάζεται παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...