Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση τροφοδοτικού

HcR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό και για αυτό θέλω την βοήθεια σας.

Επειδή το τροφοδοτικό που έχω είναι no name, θέλω να πάρω ένα πιο αξιόπιστο. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι Celeron 3.00GHZ, 1gb ram, 6600 AGP, ATA 80gb και ένα ATA 200gb.

Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 100-110? αλλά το τροφοδοτικό θέλω να με καλύπτει και για το καινούριο υπολογιστή που ενδέχεται να πάρω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω πως είναι μια χαρά. Άλλωστε τα τροφοδιτικά της σειράς gameXstream της OCZ τώρα πια τα φτιάχνει η Fortron και όχι η κινέζικη toppower και λοιπές εταιρίες.

Δημοσ.

Kαι το τροφοδοτικο της υπογραφης μου να παρεις μια χαρα θα εισαι....

Εγω το πηρα πριν μια βδομαδα απο πλαισιο στα 120 ευρω αφου τους πηγα πισω το hiper 730w μιας και ειχε 24πινο βισμα μονο και οχι 20πινο....

Δημοσ.

Μμμ... Ισως ενα Chieftec για να μην πληρωσεις και πολλα να ειναι μια καλη επιλογη.. Ας πουμε το 450W εχει 59 ευρω....

Δημοσ.

kai leftas na min eise..prepei na pareis kati kalo & eponimo tora,gia na to exeis kai perisotera xronia..

ena kalo PSU de to allazeis opos kanoume stis anavathmisis..giayto de prepei na tsigouneuomaste giayto,giati eine diplo eksodo.

protino kapio Enermax 620W kai pano kathos kai ena UPS 600 ari gia na exeis to kefali sou isixo.

ayta tha se (volepsoun) kai se mia melontiki anavathmisi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...