Προς το περιεχόμενο

Ο αδελφός μου με μπέρδεψε

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στήνω ένα καινούργιο υπολογιστή και ενώ τα έχω βρει όλα μου έχει μείνει το λειτουργικό! Έτσι όπως τα λέγαμε χτες με τον αδελφό μου μου πρότεινε πως καλό είναι να βάλω αυθεντικά windows και όχι cr***αρισμένα για να είμαι σίγουρος και γιατί "δένουν" καλύτερα με τα υπόλοιπα πράγματα. Στην αρχή σκέφτηκα "τι λέει?" αλλά μετά μου μπήκε το σαράκι. Εσείς τι λέτε?

ΥΓ: Η δουλειά του αδελφού μου δεν είναι με υπολογιστές.

edit: ξέχασα να βάλω 2 λέξεις και το κάνατε ζήτημα! δε με αφήσατε να το διορθώσω και μου το κλειδώσατε!

Δημοσ.

Λοιπόν, η ιστορία με τα σπασπένα windows πρέπει να τελειώσει επιτέλους! Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό το πράγμα.

Τα σπασμένα με τα αυθεντικά είναι ακριβώς τα ίδια! Η μόνη διαφορά του είναι οτι στα πρώτα έχουν παρακάμψει το activation. Όπως θα κάτσει το αυθεντικό, θα κάτσει και το σπασμένο. Το μόνο που θα συμβεί με τα σπασμένα είναι αν κάνεις windows update να σου σπάσει τα νεύρα οτι έχεις μαϊμού κλειδί των windows.

Για αυτό βρες αυθεντικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
Η δουλειά του αδελφού μου δεν είναι με υπολογιστές.

Δεν χρειαζοταν να μας το πεις :)

Καμια σχεση. Δεν υπαρχει κανενα καλυτερο "δέσιμο", ειτε τα windows ειναι original, ειτε "fau".

Δημοσ.

εξαρταται βεβαια απ'το σπασιμο καθως επισης σε ποια windows αναφερομαστε.γιατι μπορει μεν να "δενουν" μια χαρα στο συστημα οταν ομως μπαινεις ιντερνετ μετα απο λιγο μπορει να σου "δεσουν" τα χερια (κλειδωμα!).εξαρταται απ'την εκδοση λοιπον κι απ'το σπασιμο...

Δημοσ.

Φιλε αν εχεις κρακ και θες να κανεις και τα update σου κανονικα θες το Rock XP

Σου βρισκει το σωστο κλειδι και το βαζει καπως στο συστημα, και απο εκει και περα τα σπασμενα σου windows ειναι αυθεντικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πσαξται αυτο το προγραμα σε οποιαδιποτε P2p.

Δημοσ.

Δεν ρώτησε κανείς πώς θα κρακάρει, οποτε οι λύσεις σε αυτό ειναι, τουλάχιστον, άσχετες με το θεμα.

Ο τίτλος του θέματος (Ο αδελφός μου με μπέρδεψε) ειναι εντελώς άσχετος, και αποκλειστικά υπευθυνος για τις λίγες απαντήσεις. Ελπιζω στο επόμενο "Νέο θέμα" να είμαστε πιό προσεκτικοί.

Το "γνήσιο" λειτουργικό θα κάνει τη ζωή σου πιό εύκολη, αλλα ως γνωστόν, ολα εχουν την τιμή τους. Στο οτι "θα εισαι πιο σίγουρος" μαλλον εχει δίκιο, αν και πολύ γενική δήλωση, το αν "θα δένουν καλύτερα" θελει διευκρίνιση - απο τον αδερφό σου. Ετσι κι αλλιώς ενας έμπειρος χρήστης windows, σαν τον Χουντίνι, διακρίνεται απο την ικανότητα να λύνεται και να ξεφεύγει απο ζουρλομανδύα. Μηπως με τα γνήσια, σε δένουν με καλύτερους κόμπους, ναυτικούς τύπου ;

Δημοσ.
Δεν ρώτησε κανείς πώς θα κρακάρει, οποτε οι λύσεις σε αυτό ειναι, τουλάχιστον, άσχετες με το θεμα.

δε θα το κάνω εγώ. έτοιμο θα είναι από ρ2ρ

Δημοσ.

kai emeis me crack ksekinisame alla pleon osa pc exw agorasei (aytin tin stigmi 1 deskop kai 2 laptop) exw kai ola einai me gnisia windows.ontos exw vrei tin isixia moy giati ama den tin evriska tha evriske h microsoft tin anisixeia tis ;P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...