Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 lafas που παίρνεις τηλ?στο service-αντ/πια ή στο μαγαζί που την αγόρασες? το Πλαίσιο την έχει 379 και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Samsung 226bw όταν την είχα δει όμως το μαύρο της δεν μου άρεσε και πολύ. Ποια είναι η άποψη σου για το μαύρο της? Επίσης έχεις κανένα πρόβλημα με backlight bleed? Καλό είναι το μαύρο της. Είχα την LG1980Q η οποία δεν είχε καθόλου καλό μαύρο (κανένα πρόβλημα δεν είχα όμως). Έχει ένα ψιλο backlight bleed είναι η αλήθεια, αλλά όχι ενοχλητικό. Σου μιλάει πολύ ψείρας! Στην προτείνω οπωσδήποτε. Όσο για αυτό με τα καμένα Pixel, άστο, είμαι περίπτωση... Ότι και να πάρω έχει πρόβλημα! Ποτέ με την πρώτη δεν είναι καλό! Μόνο και μόνο από Design θα έπαιρνα την Viewsonic! Στην Αlman Hellas. http://www.alman.gr/contact.htm
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 pragmatika re paidia aporo!!! ti simvaine me autes tis othonis xamilis timis kai exoume tosa polla krousmata vlavon/provlimaton se autes.. (oxi oti me tis akrives den exoume alla me tis xamilotites sires einai pio sixno fenomeno) gia pio logo? den iparxei eparkhis elegxos stin gramh paragogis? i genika ta mesa kataskeuis tous den pliroun tis prodiagrafes sinarmologisis gia na pefti to kostos paragogis kai exoume auta ta fenomena.. ti pisteuetai??
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 To ότι η καλύτερη της LG 3 φορές ήταν χαλασμένη, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Την πρώτη φορά εκτός από καμένο Pixel το 1980Q είχε πρόβλημα με την αναλογική είσοδο... Ήταν νεκρή!
kostasSTi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Lafas1987 αν η τηλεφωνήτρια είναι καλή και παίξει και σκηνικό, τότε δέξου να ανταλλάξεις το καμένο pixel με είδος!!! Να δεις πως θα παρακαλάς να είναι πολλά... ;)
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 kostasSTi +1000 x0ax0aa0ax0ax0xa0xaaxa0xa
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 lafas που παίρνεις τηλ?στο service-αντ/πια ή στο μαγαζί που την αγόρασες? το Πλαίσιο την έχει 379 και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Samsung 226bw όταν την είχα δει όμως το μαύρο της δεν μου άρεσε και πολύ. Ποια είναι η άποψη σου για το μαύρο της? Επίσης έχεις κανένα πρόβλημα με backlight bleed? Μην το σκέφτεσαι καν. Χτύπα τη Samsung 226bw. Το μόνο που της λείπει είναι το hdmi! Βέβαια με 400? δεν μπορείς να τα έχεις όλα!
Skia11 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Θα βγω λίγο εκτός θέματος,αλλά πραγματικά απορώ πως βρίσκεις καταπληκτική αυτή την ελεεινή οθόνη Εκτός αν η VX είναι κλάσεις ανώτερη από την VG που έχω ο δυστυχής στην κατοχή μου. Το μαύρο είναι άγνωστο χρώμα για το monitor αυτό,ενώ τα.. ghosts κάνουν πάρτι όταν κάτι κινείται στην οθόνη,είτε είναι mouse pointer είτε παράθυρο,είτε game(π.χ cs)και να μην αναφέρω την ανάλυση.. Μακάρι να μου έχει ξεφύγει κάτι στις ρυθμίσεις ,αλλά πολύ αμφιβάλλω. Εγώ έχω την ViewSonic VX2235WM και είναι απίστευτη ( με εξαίρεση ελαφρό bb) και θα τη συνιστούσα σε όλους. Άμα θέλετε διαβάστε και το review μου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165996 ( no photos ), ούτε ghosting ούτε τπτ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι,πως είναι αποτυχία το συγκεκριμένο μοντέλο(κομμάτι; ) Το αστείο είναι πως στο <<Πλαίσιο>> που την είχαν σε δικό του pc με ίδια κάρτα με την δικιά μου,το περιεργάστηκα πολύ ώρα,έβαλα black wallpaper για να δω πως φαίνεται το μαύρο(ήταν κατάμαυρο!)ενώ δοκίμασα τρομάρα μου να κουνάω διάφορα για να δω ghost κλπ. Ολα φαίνονταν ιδανικά
Lafas1987 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τελικά όλα ok μου ήρθε η τρίτη οθόνη και είναι άψογη. Ούτε ένα pixel δεν έχει πρόβλημα. Όλα OK! Η οθόνη είναι η καλύτερη που έχω δει ποτε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.