Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Προχθές αγόρασα την Viewsonic VX2235. Η οθόνη είναι απλά καταπληκτική και κάνει τα games κινηματογραφικά. Όλα είναι τέλεια. Όταν μου έφεραν την οθόνη είχε μια γρατζουνιά το Panel πάνω δεξιά. Η αλήθεια είναι ότι με τους που τους πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα (σήμερα δηλαδή) είχα 9:00 το πρωί καινούρια οθόνη. Αυτή έχει ένα ένα καμένο Pixel στο πάνω μέρος προς τα δεξιά. Στην αρχή είπα ότι εντάξει τόσο μεγάλη είναι λογικό να έχει… Βασικά ξέρω ότι η Viewsonic δεν βγάζουν καμένα Pixels. Καθώς την περιεργαζόμουν βλέπω μια γρατζουνιά το πλάστικό της οθόνης πάνω πάνω. Όχι στο Panel στο μαύρο πλαίσιο που έχει. Ε, εκεί τα πήρα, λεω δεν είναι δυνατόν, αν είναι αγοράζω μια μεταχειρισμένη και τελειώνει η υπόθεση. Τους πήρα τηλέφωνο και θα προβούν σε δεύτερη αντικατάσταση. Άντε να δούμε αν θα σπάσω το ρεκόρ μου… Η LG 1980Q, με την τέταρτη φορά μου βγήκε καλή… Μήπως είμαι υπερβολικός? Μήπως τα καμένα – προβληματικά Pixels γενικότερα είναι κάτι δεδομένο με τις μεγάλες οθόνες και γενικά να χαίρομαι που έχω μόνο ένα? Δεν καταλαβαίνω ακόμα αυτό με την εγγύηση… Λένε ότι στην αλλάζουν μετά από 10 καμένα Pixels, ενώ εκείνοι ούτε που με ρώτησαν πόσα έχει… Αν και η άλλη έχει τι να κάνω?
kostasSTi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δεν είσαι καθόλου υπερβολικός. Παίρνεις ένα καινούριο μηχάνημα ακριβώς για να είναι καινούριο! Αν την έπαιρνες used δε θα είχες απαίτηση να μην έχει ούτε μια γρατσουνιά, ούτε ένα pixel.
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 kostasSTi Οπότε καλά κάνω λες και τους τρέχω? Την Δευτέρα θα έχω άλλη, μόλις με πήραν τηλέφωνο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Θα βγω λίγο εκτός θέματος,αλλά πραγματικά απορώ πως βρίσκεις καταπληκτική αυτή την ελεεινή οθόνη Εκτός αν η VX είναι κλάσεις ανώτερη από την VG που έχω ο δυστυχής στην κατοχή μου. Το μαύρο είναι άγνωστο χρώμα για το monitor αυτό,ενώ τα.. ghosts κάνουν πάρτι όταν κάτι κινείται στην οθόνη,είτε είναι mouse pointer είτε παράθυρο,είτε game(π.χ cs)και να μην αναφέρω την ανάλυση.. Μακάρι να μου έχει ξεφύγει κάτι στις ρυθμίσεις ,αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 _BASSstarlet_ μάλλον είναι χαλασμένη. Η οθόνη πραγματικά είναι καταπληκτική σε όλα και δίνει ρέστα!
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 file mou ase pernas kai si mia apo ta idia opos kai ego... skespou oti ego plirosa 19ra kai tora exo 17ra... giati kapos eksipnos otan ego tou elega ton kodiko tis othonis autos ta eksine....
kostasSTi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Lafas1987 έτσι κι αλλιώς την εγγύηση που μας δίνουν, την πληρώνουμε μέσα στην τιμή του προιόντως, σωστά? Οπότε αν θέλουν να μην τρέχουν, ας σου κόψουν 100 ευρώ ας πούμε και ας έχει καμένο pixel. Τότε θα λες κι εσύ οτι την πήρα σε τιμή μεταχειρισμένου...
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 JOHNX2 x0aa0x0aax0xa0xa0ax0ax0xa0xax0axa0ax0xx00axxaax0xx0 Αυτό έχει πολύ πλάκα! Δεν λές που δεν σου έφεραν κανά πληντύριο! Lafas1987 έτσι κι αλλιώς την εγγύηση που μας δίνουν, την πληρώνουμε μέσα στην τιμή του προιόντως, σωστά? Οπότε αν θέλουν να μην τρέχουν, ας σου κόψουν 100 ευρώ ας πούμε και ας έχει καμένο pixel. Τότε θα λες κι εσύ οτι την πήρα σε τιμή μεταχειρισμένου... Ναι αλλά δεν σου δίνει έτσι και αλλιώς εγγύηση 0 pixel. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά... Πως την αλλάζουν έτσι αέρα?
dhmak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ με τον Lafas1987. Έχω την VG2021m και είναι ισάξια με EIZO φίλου. 100% φίλε _BASSstarlet_ αυτό που περιγράφεις δέν είναι μιά φυσιολογική TFT (με τόσα συμπτώματα και δέν αναρωτήθηκες άν είναι ελλατωματική)
kostasSTi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ναι αλλά δεν σου δίνει έτσι και αλλιώς εγγύηση 0 pixel. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά... Πως την αλλάζουν έτσι αέρα? Τι σε νοιάζει? Αφού τους κράζεις και πιάνει, κράξε όσο μπορείς μέχρι να πάρεις σωστό προιόν!
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 kostasSTi ούτε καν που τους κράζω. Λίγο ακόμα και θα βγω για καφέ με την τηλεφωνήτρια! Σε κάποιο άλλο Forum, μου είπαν ότι η Viewsonic δίνει 0 pixel, κάτι που πιστεύω ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση... Ξέρει κάνεις τι γίνεται με αυτό? (Πάντως σας ευχαριστώ για τον εδνοιαφέρον)
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 re varate tous (lektika panta) ean den tous valeis gia ta kala tis fones den xampariazoun kai kanoun tou kefaliou tous. apo thn stigmh poy plironeis APAITEIS!!!! EGO AYTO KSERO... stin periptosi pou stin kanan doro tin othoni tote NAI as simvivazosoun kai me 2 kai me 3 kammena pixels...
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Στην αρχή είπα ότι εντάξει τόσο μεγάλη είναι λογικό να έχει… Καθόλου λογικό δεν είναι... Αυτή η ιστορία με τα καμένα πίξελ πρέπει σιγά σιγά να τελειώνει. Δεν είναι λογική μια οθόνη χωρίς καμένα πίξελ να πουλιέται στην ίδια τιμή με μια οθόνη με 4 καμένα πίξελ. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι οθόνες χωρίς καμένα πίξελ να ανατιμηθούν προς τα πάνω έτσι;
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 JOHNX2 νομίζω ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Καινούριο σου φέρνουν στο κουτί της... Τι θα μπορούσαν να κάνουν. Μην τα παίρνουμε όλα από τη μεριά μας.
NaGR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 lafas που παίρνεις τηλ? στο service-αντ/πια ή στο μαγαζί που την αγόρασες? το Πλαίσιο την έχει 379 και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Samsung 226bw όταν την είχα δει όμως το μαύρο της δεν μου άρεσε και πολύ. Ποια είναι η άποψη σου για το μαύρο της? Επίσης έχεις κανένα πρόβλημα με backlight bleed?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.