Προς το περιεχόμενο

TO YAMAHA CR-RW 2100E ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ

SiMP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες. Μετα απο 3 μηνες απουσιας λογο εξαντλητικού διαβασματος επεστρεψα με περισσοτερα προβλήματα απο ποτέ. Λοιπον το Yamaha 16x10x40 μου ειναι αρρωστο.Εχς την υποψία οτι κατα την διαρκεια της παραμονής του στην αποθήκη χτυπήθηκε βαναυσα απο καποια ντουλαπα η καποιο ράφι. Αυτο ειχε ως συνέπεια το αγαπημένο μου Recorder να αναγνωρίζεται μεν απο BIOS και απο WINDOWS αλλα να μην λέει να διαβάσει κανενα CD(ουτε και να γράωει προφανώς) εκφράζοντας την διαμαρτυρία του με το μονίμως αναμένο πορτοκαλί λαμπακι του. Δεν ακολούθησα ακομα τισ πολυτιμες συμβουλεσ του Manual οι οποιες ελεγαν Contact your local Yamaha Dealer αλλα ανέτρεξα σε ΣΑΣ! Σας πρληροφορώ για να μην με ρωτήσετε οτι δέχτηκε με ευχαρίστηση μια αλλαγή στην νεότερη εκδοση του Firmware του. Τελος επειδή το ξέρω οτι 3 μήνες τωρα σας έλειψα και εμενα δεν μου λείψατε απλα μολις συνδεσα το PC θέλω να γράψω κανα CD ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. I NEED A RESOLUTION. confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

Φιλτατε Spider δεν την γλύτωσα τελικα. Δεν έπερνα απαντση και ειπα μια ψυχη αν ειναι να βγει ασ βγει. Και το εστειλα. Κατι θα εχει κουνηθει μαλλον.

Δημοσ.

Ekanes tin kaliteri douleia otidipote allo tha itan prosorino i proxeiro tora kouragio me tin antiprosopeia!!!!!!Ego eixa parei disko kai xalase mesa se 24 ores kai me pedeuane 2 ebdomades!!!IPOMONI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...