diachiristis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Στήνω ένα καινούργιο υπολογιστή και ενώ τα έχω βρει όλα μου έχει μείνει το λειτουργικό! Έτσι όπως τα λέγαμε χτες μου πρότεινε πως καλό είναι να βάλω αυθεντικά windows cr***αρισμένα για να είμαι σίγουρος και γιατί "δένουν" καλύτερα με τα υπόλοιπα πράγματα. Στην αρχή σκέφτηκα τι λέει αλλά μετά μου μπήκε το σαράκι. Εσείς τι λέτε? ΥΓ: Η δουλειά του αδελφού μου δεν είναι με υπολογιστές.
dali13gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Άμα είναι κρακαρισμένα τότε πως είναι αυθεντικά;
djapal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 καλό είναι να βάλω αυθεντικά windows cr***αρισμένα Καλά έγραψες!!!!
momotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ενα απο τα πιο κουφα ποστ που εχω διαβασει εδω μεσα..και μαλιστα απο ενα τετοιο νικ!ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ! Ολα τα λεφτα!
pc_admin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 γιατί "δένουν" καλύτερα με τα υπόλοιπα πράγματα με τι θα ταιριαζουν καλυτερα δηλαδη? Εχετε κατι κλεμμενο στο σπιτι ? lol Σορυ φιλε που κανουμε πλακα ολοι αλλα ή εχεις σπασμενα ή original
djapal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 μήπως εννοεί αυθεντικό crack? Official crack release? όχι από όποιον κι όποιον ρε παιδί μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.