kleidokratwr Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ακόμα και με το PG επάνω πάλι θα έχετε hashfails ειδικά αν ο tracker είναι κάποιος απο τους γνωστούς ανοιχτούς του εξωτερικού , όπου επιτρέπονται όλοι οι client ακόμα και οι σάπιοι/ξεχασμένες beta, χώρια που οι εταιρίες έχουν βάλει επίτηδες μηχανάκια να γεμίζουν hashfails τα swarms των δημοφιλών torrents. Παίζει τεράστιο ρόλο το απο που κατεβάζεις και φυσικά το ΤΙ κατεβάζεις. Αν πας να πάρεις πχ μια έκδοση linux , δηλαδή κάτι που απευθύνεται σε πιο ψαγμένους χρήστες [ξέρουν τι client χρησιμοποιούν, και οχι οτι βρουν μπροστα τους] και είναι ελεύθερο [οπότε καμία εταιρία δεν θα μπεί να "θολώσει" τα peers με περισσότερα hashfails], θα δεις οτι δεν θα έχεις τόσο πολλά hashfails. Aντίθετα αν πας να πάρεις ένα CAM/TC/TS/SCR μιας ταινίας που μέσα σε 2 ώρες Uptime του τορρεντ έχει φτάσει τα 50.000 peers σύνολο, εκεί είναι λογικό να πετύχεις πολλά παιδάκια που έχουν χάλια clients και πολλές εταιρίες που θέλουν να σου σπάσουν τον τσαμπουκά και να σε αναγκάσουν να δεις την ταινία στο cinema και όχι απο το CAM/TC/TS/SCR. Σε κλειστούς tracker τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα διότι υπάρχει σωστό moderation τόσο για τους client που χρησιμοποιούνται όσο και για το οτι έχουν λιγότερο κόσμο οπότε οι εταιρίες καλύτερα να παρακολουθήσουν τους ανοιχτούς που έχουν υπερδεκαπλάσια++ κίνηση απο τον οποιονδήποτε private. Πάντα θα υπάρχουν hashfails, το θέμα είναι πόσα. Σαφώς και με το ipfilter κι το PG θα είναι λιγότερα. Αν δεις στο Log του Utorrent θα δεις οτι εκεί που βρίσκει 3-4 απανωτά hashfails απο μια ip, αυτόματα την banάρει το πρόγραμμα. Επίσης εκεί που λέει wasted δίπλα σου λέει πόσα hashfails έχεις. Παράδειγμα σε ένα δικό μου εδώ, μου λέει οτι έχω wasted 25mb αλλα 0 hashfails. Τα wasted είναι απο το οτι κατέβασα κάποια κομμάτια 2 φορές απο διαφορετικά άτομα, προφανώς μπερδεύτηκε ο client μου σε συνδυασμό με κακή συνεννόηση με τον tracker. Όλα παίζουν ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fits13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Kathe pote vgainei nea ekdosi ipfilter re pedes? Kai ayto to ipfilter voithaei mono sta hash fails h' kai poythena alloy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exament Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εγώ ρε παιδιά εβάλα το peerguardian και εκεί πού κατέβαζα με 100 kbps τώρα κατεβάζω με 20kbps μήπως τελικά δεν συμφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εγώ ποτέ δεν είχα πολλά hashfails αλλά αν το βάλω αυτό δεν θα έχω πρόβλημα σε private trackers αφού θα κρύβεται η ip μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Εγώ τσέκαρα το p2p kai to ad kai ta spyware . Diladi tora eimai kalimenos apo spyware ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Με λιγα λογια ειναι τα Wasted Mbs ( Μερικοι εχουν και Gbs!! ) που κατεβαζετε επιπλεον μαζι με τα torrents.. Εμένα τα μέγιστα άχρηστα αρχεία που έχω συναντήσει είναι 54 mbyte σε ένα αρχείο 10 gbyte. Συνήθως μου κυμαίνονται από 4-16μβυτε, αλλά τελευταία που κατεβάζω γρήγορα τα torrents με 90ΚΒ+ δεν με απασχολεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exament Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ HASHFAILS: 13GB!!!! ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΕBΑZΑ 22 gb KAI TA 13 EINAI ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εμενα σε καποια μου λεει πχ 75mb wasted, 0 hashfails. Αμα δεν τα χανω απο hashfails απο τι τα χανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αυτά δεν είναι σκάρτα αλλά είναι κομμάτια που κατέβηκαν και τελικά δεν τα χρειαζόσουν, διότι, π.χ., τα βρήκες από αλλού στο μεταξύ. Καμιά φορά μπορεί να γίνεται και επίτηδες από τον άλλο client. Είναι κάτι κόλπα με τα οποία ο άλλος πετυχαίνει να κατεβάζει πιο πολύ από σένα. Αν θυμάμαι καλά, ο BitComet έχει κατηγορηθεί ότι κάνει επίτηδες τέτοια κόλπα (κατά καιρούς ο BitComet έχει κατηγορηθεί για διάφορα βρώμικα κόλπα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 παιδια το link για το προγραμματακι αυτο δεν δουλευει σε εμενα μηπως καποιος μπορει να το ξαναστειλει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekeinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 το γνωριζα το προγραμμα απο παλια αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε.Για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δε με αφηνει να μπω στον φακελο documents and settings:mad: λεει "access denied" εχω vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.