patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλημέρα! Ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες για τα καινούρια divx player: 1) Παίζουν dvd έτσι; Λειτουργούν δηλαδή και σαν dvd players εννοείται; 2) Υπάρχει καμία συσκευή που να περιέχει και video, κάτι σαν τις συσκευές που έχουν dvd players και videos; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αραιά και που χρειάζεται να γράφω κάτι και δεν μπορώ να αποχωριστώ το βιντεο μου, αλλά δεν θα ήθελα και να έχω δυο συσκευές για αυτά τα δυο, τώρα έχω dvd player + video σε μια συσκευή. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
kleidokratwr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Eπειδή είναι λιγάκι μπερδεμένο το πόστ σου. Όταν λες βίντεο ενοείς vhs ή γενικότερα αρχεία βίντεο όπως πχ Mpeg/vcd/svcd που παίζουν και τα παλιά dvdplayers; Τα λεγόμενα divx players φυσικά και παίζουν dvd-video κανονικά. Για το άλλο δεν ξέρω να σου απαντήσω, πρωτού ξεκαθαρίσεις λιγάκι το τοπίο, τουλάχιστον σε μένα που δεν κατάλαβα.
tarrasque Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 πάρε ένα desktop dvd recorder / divx και άσε τα vhs στην αποθήκη
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Υπάρχει τέτοιο πράμα; stand alone έτσι; σύνδεση με tv;
tarrasque Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 yeap, και περνάς και όλες σου τις κασετούλες σε dvd εύκολα και με αντοχή πλέον στον χρόνο γράφεις και από tv ότι θες. πάρε μια ιδέα: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=15&category=1202 στο divx playback βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει dvd recorder/divx player που να παίζει ελληνικούς υπότιτλους
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 1) δεν γράφουν divx player ρε συ αυτά, παίζουν dvd σίγουρα; 2) ξέρεις κανείς να μας πει αν παίζουν τους ελληνικούς υπότιτλους;
tarrasque Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ναι του πλαισίου δεν παίζει κανένα divx απλά για να πάρεις μια ιδέα από desktop recorders. δες και στο skroutz νομίζω αυτό κάνει αυτά που ζήτησες αρχικά. όπως και να έχει νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάρεις 2 συσκευές. Ένα desktop dvd recorder και ένα divx player δοκιμασμένο που παίζει ελληνικούς υπότιτλους (αν βέβαια σε απασχολεί το θέμα). Με ένα budget 200e νομίζω ότι βγαίνει άνετα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγω πηρα ενα Lite on με σκληρο δισκο 250 γιγα και παιζει και divx με ελληνικους υποτιτλους σε srt .Πολυ καλη λυση.
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 άρα μάλλον μου κάνει... πόσο πήγε φίλε και από που;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 άρα μάλλον μου κάνει...πόσο πήγε φίλε και από που; Στο skroutz το ειδα πανω απο 300 ευρω αλλα εγω το πηρα 210 απο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=179814 αλλα μαλλον δεν προλαβες αλλα για παρτον ενε τηλεφωνο.Eγω πηρα δυο κομματια και εχουν και ελληνικο μενου αλλα μονο ιταλικο manual.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 δόθηκαν Το ειδα αλλα παρτον ενα τηλεφωνο...Ακουσε με...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Γιάννη πολύ ενδιαφέρουσα λύση Οντως ειναι πολυ καλα !!!!Ειναι δυσκολο να βρεις recorders που να υποστηριζουν και ελληνικους srt υποτιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.