billidani7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εστω οτι εχουμε φτιαξει ενα batch file το οποιο σβηνει ενα αρχειο!οταν ο χρηστης το τρεχει ανοιγει το dos και περιμενει να δωθει απο τον χρηστη η επιβεβαιωση για την διαγραφη του.Εφ οσον ειμαστε σιγουροι οτι 8ελουμε να διαγραψουμε το αρχειο(αλλωστε γιαυτο τρεξαμε και το batch), πως μπορουμε να ξεπερασουμε αυτην την ερωτηση και η διαγραφη να γινεται κατευθειαν??
Dark_son20 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 otan ftiaxneis batch se kathe entoli pou tha vazeis na dokimazeis to /? sou dinei poles plirofories gia tin epoliges pou mporeis na valeis
jsmith6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 νομίζω και το εξέις θα δουλέψει: echo y | del file.txt
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εμενα ποτε δε μου ζηταει επιβεβαιωση για τη διαγραφη απο γραμμη εντολων
myle Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ECHO OFF ECHO Y|DEL <ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ DIR> Το ίδιο post το έχω ξανακάνει ένα μηνα περίπου πριν. Κάντε λίγο search. No offense. Ουσιαστικά αυτό που προτείνω είναι το ίδιο περίπου με ένα ενός προλαλήσαντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.