mithrid Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 σημερα δοκιμασα να στειλω e-mail απο το outlook με λογαριασμο στο yahoo.gr και το καταφερα εγκαθιστωντας το ypops 0.88 και κανωντας αλλαγες στις ρυθμισεις στα εργαλεια δημιουργιας new account στα outlook.οκ ολα αυτα.τι πρεπει να κανω τωρα ωστε να ενημερωνομαι για τα εισερχομενα mail απο το outlook χωρις να τρεχω στο yahoo??
mithrid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 απαντηση ειναι αυτη ή ερωτηση?υπαρχει καποιος που να γνωριζει επι του θεματος?
Stavros_Ribo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εργαλεία, Αποστολή και λήψη, Λήψη όλων. (δεν είμαι σίγουρος)
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ναι αλλα, το yahoo gr, δε χρειαζεται το προγραμμα (; ) που εβαλες, εχει εγγενη υποστηριξη για outlook! Ψαξε το και θα βρεις τις ρυθμισεις στη σελιδα του γιαχου. Οταν το ρυθμισεις πατας στο outlook, αυτο που ειπε και ο Σταυρος, Αποστολη και Ληψη.
mithrid Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 με αποστολη και ληψη οντως ελαβα ολα τα e-mail.το θεμα ειναι αν το outlook2003 μπορει να με ενημερωνει αυτοματα για καθε e-mail που μου ερχεται..
Freakster Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Στις ρυθμισεις αλληλογραφιας, μπορεις να το ρυθμισεις να ψαχνει το λογαριασμο σε τακτα χρονικα διαστηματα, αν το εχεις ανοικτο στο παρασκηνιο, αυτο θα κανει, θα ψαχνει και οποιο μηνυμα ερχεται θα στο λεει οταν θα το παραλαμβανει (οπως ειπαμε στο χρονο που του ορισες)
mithrid Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 ρε παιδια!οταν εκανα αποστολη-ληψη ελαβα στο office2003 τα mail μου,αλλα οταν μπηκα στο yahoo εξαφανιστηκαν!!!μπορω να τα επαναφερω με καποιο τροπο?
Freakster Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Nα τα επαναφερεις δε νομιζω, αλλα κοιτα μηπως εχουν επιλογη στο mail.yahoo.com να επιλεξεις να σου αφηνει αντιγραφο του μηνυματος στο λογαριασμο οταν το κατεβαζεις, οπως στο gmail..
mithrid Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 εχει επιλογη το outlook.το ρυθμισα και δεν μου εσβησε τιποτα...ακομα!θα αναμενω λιγο.παντως ειναι προγραμμα αξιωμενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.