Προς το περιεχόμενο

PSP Newbie

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή τις ατελείωτες ώρες βαρεμάρας στη δουλειά... σκέφτηκα να αγοράσω ένα psp, για να περνάω τις ώρες μου... μιας και ps3 δε σκοπεύω να αγοράσω σύντομα, και έχω δεί πολύ καλούς τίτλους στον μικρό αδερφό των playstation, μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Λέω να αγοράσω το πακέτο με 219? απο το πλαίσιο, μαζί με την κάρτα μνήμης του 1gb. Καλή ιδέα;

Επείσης για πρώτο παιχνίδι σκέφτομαι να πάρω το Ratchet + Clank (Size matter), ή το Daxter.

Απ'ότι βλέπω στο play.com το Ratchet + Clank βγαίνει σε 2 μήνες, ενώ στο gamespot το παιχνίδι βγήκε πριν 1 μήνα.. έχουνε διαφορά;; Αμερικάνικη με Ευρωπαϊκή έκδοση;;

Επείσης... θα ήθελα να βλέπω και κανένα sitcom episode στο psp, τα avi/mpeg/divx formats τα υποστιρίζει;;

Ευχαριστώ που πήρατε το χρόνο να το διαβάσετε.

Δημοσ.

Το psp δεν υποστηρίζει avi/mpeg/divx formats, αλλα υπάρχουν πολλά προγραμματάκια που κάνουν convert τα αρχεία με αυτό το format (και πολλά άλλα) σε format mp4 που είναι το format που υποστηρίζει το psp.

Αν ψάξεις λίγο θα βρείς αρκετά δωρέαν, όπως και σελίδες που κάνουν convert videos που υπάρχουν στο net, χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα. (απλά τους δίνεις το url που βρίσκεται το video)

Ρίξε μια ματία και στο παρακάτω link αν θες, θα λυθούν αρκετές από τις απορίες που μπορεί να έχεις.

www.pspgr.uni.cc

Για τα παιχνίδια δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως με τα καινούρια firmware θα υπήρχε η δυνατότητα να παίζονται αυτά τα formats..... μισώ το converting, έχω την εμπειρία απο το ipod και είναι ομολογουμένος απο τα πιο βαρετά πράγματα... θα το πάρω όμως, ενα δωράκι στον εαυτό μου για το πάσχα, τώρα ψάχνομαι για το παιχνίδι όμως!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gia mena to kalytero converter einai to total video converter!!!episis,ola ta formats pou eipes mporoun na mpoun an agoraseis mia mikrh syskeyi apo to plaisio pou sou dinei thn dynatotita na ta ypostirizei to psp sou!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...