Bigi444444 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ItsToasted, έχεις δοκιμάσει να παίξεις σε 1280x800 κάποιο παιχνίδι;Πως τα πηγαίνει εκεί η οθόνη;Η εικόνα είναι καθαρή όπως και στην εγγενή ανάλυση;
TNT1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 βασικα δεν νομιζω πως μπορει καποιος περαν του εργοστασιου να πειραξει τις πληροφοριες πανελ στο μενου........νομιζω οτι διαβαζει πληροφοριες απευθειας απο firmware...συμφωνω με τον toasted οτι οποιος ψαχνει προβληματα σιγουρα θα βρει....αλλα με ενοχλει αφανταστα που ενα πανελ που μπαινει σε πολυ φτηνοτερες 22αρες (πχ σε καποιες belinea/mirai) μπαινει σε μια ακριβοτερη οθονη....ας την πουλουσανε καποια ευρω πιο φτηνα την εκδοση με το υποδεεστερο πανελ η σαν αλλο μοντελο πχ...και παλι κερδος θα βγαζανε και αυτοι και οι καταναλωτες και θα ηταν ολοι ικανοποιημενοι... Και στο κατω κατω ειναι τυχαιο που σε ολες τις παρουσιασεις εχουν στειλει μοντελα με πανελ S ???Εαν πραγματικα ειναι 100% ολοιδια τα S και τα A γιατι δεν εστειλαν και καποια Α???? Μην ξεχναμε οτι οι παρουσιασεις επηρεαζουν παρα πολυ κοσμο....
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γιατι στις παρουσιασεις τα παιρνουν κατευθειαν απο την Samsung και ειναι λογικο οταν η Samsung παραγει το εν λογο monitor με ας πουμε 80% S panel να στειλει S και οχι Α η C που κατασκευαζει το 20% αφου μαλλον το κανει επειδη δεν θα τις φτανει η παραγωγη. Ωστοσο διαφορες δεν νομιζω να εχουν γιατι η Samsung θα δινει καποια Standards και καποια Specs για την κατασκευη του απο αλλες εταιρειες.
TNT1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και ομως υπαρχουν αρκετες διαφορες :Οριστε παρουσιαση και συγκριση μιας S εναντιον μιας A.... Λοιπον η S ειναι πιο γρηγορη http://www.hardware.fr/articles/667-7/samsung-226bw-series-a-s-verdict.html εδω το Α χανει λιγακι σε ghosting http://www.hardware.fr/articles/667-6/samsung-226bw-series-a-s-verdict.html και καπως σε contrast http://www.hardware.fr/articles/667-3/samsung-226bw-series-a-s-verdict.html .....η αναλογια S:A δεν ειναι 80:20 ...δυστυχως....μην μου πεις οτι ολα τα sites με reviews παιρνουν τα δειγματα απο το εργοστασιο ...δυσκολα θα βρεις site πουνα κανει παρουσιαση σε δειγμα Α και να τουτοχει στειλει η εταιρια...
tomaaari Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια . νεος στην παρεα σας διαβασα ολη την συζητηση απο την αρχη και εκει που ειμουν σιγουρος για την οθονη που θα παρω..τελικα το σκεφτομαι..παντος ακομη και ενας ασχετος που βλεπει αυτο το μονιτορ κολαει.(για την 226bw μιλαω )..και επειδη θα την παρω στο τελος του μηνα, θα παω στην γραμμη μιας και την πουλαει φτηνοτερα και θα τους απειλησω με κανενα μπαζουκας να εχει ..panel S. ..αν υπαρξει κατι καλητερο σε τιμη η σε πανελ παρακαλω ενημερωστεμαι!!!!!!!...( εγω θα σας ενημερωσω για το τι μου ελαχε ¨)¨) με τιμη τομαααρι./
rivers15 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 παιδια καλησπερα.αγορασα τελικα την 206 και βρηκα 2 φωτεινα-stuck πιξελς.εχω παρει και την 6μηνη εγγυηση 0 πιξελς .θεωρειτε υπερβολη να την παω να μου φερουν μια καινουρια? ? απογοητευτηκα γιατι λετε οτι samsung και καμμενα η stuck πιξελς δεν παιζει.η εγγυηση ειναι απο τη γραμμη.ευχαριστω
TNT1982 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 παιδια καλησπερα.αγορασα τελικα την 206 και βρηκα 2 φωτεινα-stuck πιξελς.εχω παρει και την 6μηνη εγγυηση 0 πιξελς .θεωρειτε υπερβολη να την παω να μου φερουν μια καινουρια? ? απογοητευτηκα γιατι λετε οτι samsung και καμμενα η stuck πιξελς δεν παιζει.η εγγυηση ειναι απο τη γραμμη.ευχαριστω υπαρχουν πολλα προγραμματα ειδικα για ξεκολλημα πιξελς...δεν ξερω την αποτελεσματικοτητα τους αλλα σε κατι λιγες περιπτωσεις εχουν πιασει.Αν βαριεσαι να ψαχνεις,σιγουρα θα βρεις μερικα στο http://www.hardforum.com ...θα προτεινα να μην δοκιμασεις την αλλη λυση με την πιεση του πανελ,γιατι μου ακουγεται καπως βαρβαρη. Ασχετο:Και με την 206 παιζει θεμα S vs A ...για τσεκαρε τι εχεις(φαινεται με τον ιδιο τροπο οπως και στην 226).......αν εχεις πεσει σε S σκεψου το διπλα πριν την επιστρεψεις.Παντως αφου η εγγυηση ειναι 0 πιξελς σιγουρα θα σου την αντικαταστησουν.Να μη σου πω και οτι παιζει να στην αντικαταστησει και η ιδια η αντιπροσωπεια εφοσον η οθονη ειναι 1-2 ημερων...
rivers15 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 φιλε tnt σε ευχαριστω παλι που απαντας σε καθε απορια μου.λοιπον επεσα σε α πανελ εγω με την 206.αρα ειναι γενικο το φαινομενο.αυριο πρωι πρωι θα παω για αντικατασταση.ελπιζω αυτην τη φορα να ειμαι τυχερος.παντως απο design σκιζει..
tomaaari Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια ..περασα απο γραμμη και ρωτησα για την οθονη 226bw και μου ειπαν πως μονο Α πανελ υπαρχουν κανονικα με εγγυηση και πως ως προς το μελλον δεν θα υπαρξουν αλλες με πανελ S..τι κανω τωρα?..αξιζει? ο πωλητης της γραμμης ( και καλα κανει )..λεει πως δεν εχουν διαφορα..
kostasSTi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 tomaaari φίλε μου, εγώ έχω την Α. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα η οθόνη και δεν ξέρω γιατί τόση φασαρία για s πανελ κλπ. Για μένα αν μπορείς να τη δεις κάπου να δουλεύει, είναι η καλύτερη λύση μιας και δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά έστω κι αν τις έχεις δίπλα-δίπλα...
livewire Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Όλα καλά με την SM-226BW.Η Γραμμή όμως είναι στην Αθήνα και για να έρθει στη Θεσσαλονίκη θα πληρώσουμε έξοδα αποστολής....Για την http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=930369&tab=specs τι λέτε? Εγώ είχα μια 17" CRT της Viewsonic και είναι άψογη.Γενικά η Viewsonic σαν εταιρία τι σας λέει?
kostasSTi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Αν και δεν είχα ποτέ, δεν την έχω παρει από παλιά με καλό μάτι, από τις crt ακόμα. Δεν τη συγκρίνω με τη samsung...
ItsToasted Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ItsToasted, έχεις δοκιμάσει να παίξεις σε 1280x800 κάποιο παιχνίδι;Πως τα πηγαίνει εκεί η οθόνη;Η εικόνα είναι καθαρή όπως και στην εγγενή ανάλυση; Sta 1280x800 genika einai mia hara i analisi.. alla auto eksartate kai apo ta filtra (AA/AF ktl). Alla ta panta einai enoxlitika megala.. px ta icons ta windows kai sta games toi interface. Apo tote douleuei se 1680x1050. I 7600gt sikwnei periergos poli kala autin tin analisi sta perisotera games pou epeksa kai idika sto wow kai sto eve pou tin ipostirizei. To poio periergo einai oti sto EvE prin tin wide eixa 40fps@1280x1024 kai twra 54fps@1680x1050. Me ta idia filtra (ola off diladi) Kai i poiotita tis eikonas einai poli kaliteri. Akoma kai sto wow ta fps minane ta idia paroli tin auksisi tin analisis. Den borw na to eksigisw.. Kai akoma kati kalitero. Sta games eimai se thesi na auksisw poli perisotero ta effects giati den xriazome fps panw apo 60 Giauto kai to Vsynk einai anoixto. (Me ekseresi to CS pou thelei 100)
TNT1982 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Η ΔΙΑΦΟΡΑ S A PANEL ΑΠΟ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΧΕΙΛΗ http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130&page=88 διαβαστε το ποστ νουμερο 1751 ........................... κοντολογις για οσους βαριουνται να κλικαρουν :τσαντισμενο αμερικανακι με Α πανελ παιρνει τηλ την Samsung (μαλλον την τοπικη αντιπροσωπεια) εξηγει στον τεχνικο το τι δεν του αρεσει με την οθονη και ο τεχνικος Α)Ρωταει αν εχει S η Α Β)Λεει πως η εταιρια λαμβανει του κοσμου τα παραπονα απο καταναλωτες για τα ιδια προβληματα Γ)ο τεχνικος (το τονιζω αυτο) λεει πως μπορει (και αυτο το τονιζω) εαν συνεχισουν να κλιμακωνονται αυτα τα προβληματα να γινει (αυτο που λεγεται απο εδω και μπρος εγω δεν το πιστευω) mass recall or something like that
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.