TNT1982 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 22αρα καλυτερα νομιζω....αν και οταν θα τη δουλευεις 1280χ1024 θα βλεπεις περισσοτερα σκαλακια.....
rivers15 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 φιλε tnt και εγω μαλλον για την 22αρα λεω κυριως για ιντερνετ και ταινιες. σε ευχαριστω πολυ
Bigi444444 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Παιδιά έχετε δοκιμάσει να παίξετε κάποιο παιχνίδι σε 1280x800 σε αυτή την οθόνη;Η εικόνα στην ανάλυση αυτή είναι καλή ή θολώνει όπως και σε άλλες μη native;
filippos!!! Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Εγώ που έχω μια παλιά κάρτα γραφικών..Geforce 4 MX440...θα χρειαστώ νέα? Αν μέινω με την ίδια..τι προβλήματα θα έχω?
Bigi444444 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ε σε παιχνίδια θα έχεις πρόβλημα σαφώς αν θες να τη δουλεύεις στη native ανάλυση.Κατά τα άλλα δε χρειάζεσαι καλύτερη κάρτα.Αναλογιζόμενος όμως την κάρτα που έχεις δεν είσαι τόσο του παιχνίδιού, γιατί και οποιαδήποτε άλλη οθόνη και να έχεις πάλι δεν σηκώνει η κάρτα αυτή σήμερα.
filippos!!! Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Όπως τα λες Bigi σχετικα με παιχνιδια..απλά με τι ανάλυση θα δουλεύει η οθόνη? Επισης αν είναι σχετικα χαμηλή...μήπως θα δημιουργουνται κενα στις άκρες?
HellasVagabond Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 βασικα τετοια οθονη για τετοια καρτα ? Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Η μέγιστη και βέλτιστη ανάλυση της οθόνης είναι στα 1680χ1050 εικονοστοιχεία.Αν χαμηλώσεις σε κάποιο παιχνίδια την ανάλυση θα κάνει αυτόματα stretching η οθόνη για να εμφανίσει σε όλο το πλάτος της τα όσα εικονοστοιχεία της έχεις ορίσει από το παιχνίδι.Βέβαια το αποτέλεσμα έτσι δεν είναι καλό αν πέσεις σε ανάλυση με διαφορετικό λόγο πλευρών.Δεν ξέρω τι γίνεται αν βάλεις να παίξεις σε 1280χ800 πχ που και αυτή είναι 16:10 ανάλυση.Μπάρες κανονικά δε θα βγάζει, μπορείς όμως από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών να το κάνεις και έτσι.Αυτός είναι στην ουσία ο μόνος τρόπος να παίξεις κανονικά σε wide οθόνη με ανάλυση 4:3.Βέβαια αν δεν απατώμαι η συγκεκριμένη οθόνη πρέπει να είναι από τις λίγες που δεν υποστηρίζει 1 προς 1 pixel mapping και κάνει αυτόματα στρετσάρισμα (εκτός από την ανάλυση 1440χ900!ρε μπέρδεμα). HellasVagabond, οι υπολογιστές δεν είναι μόνο για παιχνίδια.Αν ο άνθρωπος τη θέλει για σερφάρισμα και εφαρμογές γραφείου ας έχει και board, τι πάει να πει...
HellasVagabond Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αν την θελει για Surfing και εφαρμογες γραφειου μπορει να βρει μια φτηνη αυτο θελω να πω.
filippos!!! Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Βασικά η συγκεκριμένη μου αρέσει λόγω διαστάσεων και επιφανειας εργασίας.
TNT1982 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Update ->εδω http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130&page=73 οτι υπαρχει και μια εκδοση του εν λογω μονιτορ με C panel....αγνωστες επιδοσεις αλλα φαινεται να καλυτερο απο το Α..........ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε το Service Menu της οθονης????????(σε καποιο φορουμ ενας τυπος ισχυριζεται οτι μονο εκει φαινονται με αξιοπιστια πληροφοριες για την κατασκευη του πανελ)
kostasSTi Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Παιδιά η δική μου τελικά έχει Α πάνελ και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε μην κολλάτε με το πάνελ, μπορεί να ήταν τυχαία γεγονότα και όχι κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα του Α. Όπως είπε ήδη κάποιος, δε νομίζω οτι η samsung θα έπαιρνε ρίσκο να βγάλει στην αγορά μάπα πάνελ άλλης εταιρίας...
TNT1982 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Latest news:Kυκλοφορει στο νετ αρχειακι με ρυθμισεις για τις 226BW με Α πανελ,το αρχειο νομιζω οτι το εχει εκδοσει η ΑΟU....αν ξαναβρω τη σελιδα θα την ποσταρω εδω... Επισης ο τυπος πανελ φαινεται και απο καποιο "μυστικο μενου" στην οθονη....Πως βγαινει αυτο? ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...(στη δικη μου λειτουργησε ΟΚ αλλα απλα προειδοποιω) Παταμε menu.Ρυθμιζουμε Brightness και Contrast στο 0.Ξαναπαταμε menu.Κραταμε πατημενο το source για 5 δευτερολεπτα.... Οι δυο προτελευταιες γραμμες δειχνουν πληροφοριες για το πανελ. τα Α αρχιζουν με ΑU....στα S η πρωτη γραμμη ειναι AMLCD 220M1 ... τα C εχουν καπου στην αρχη των κωδικων(PANEL INFO) ενα CΜΟ........ τα C επισης διακρινονται απο το γραμματακι στο πισω αυτοκολλητο...πανω δεξια εχουν C και μετα απο το 226BW ΔΕΝ δειχνει το [R]που δειχνει στα A και S... KAI TO ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ... σε καποιον ετυχε να γραφει Α στο αυτοκολλητο και στο μενου να δειχνει S.........οποτε μονο το μενου μπορουμε να εμπιστευτουμε...
ItsToasted Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 To menu den itan auto pou eixe tin epilogi na allazeis to ti manufacturer tha sou dixnei? isos den tha eprepe na to ebisteutoume. Anyhow. Telika oi 22 inches einai to kalitero. Oi 20 inches einai mikes. Alla re gmto vlepw video se 720p H.264 380MB/30mins kai vlepw spasimata sta xromata. Gia na eksigithw. Den ftaiei i othoni, einai to coding pou mazeiei ta xromata se zones anti na exei para poles diavathmiseis.-To idio fenete kai se CRT apla stis 22 inches fenete poio poli- Kserei kaneis kales rithmiseis gia to ffd show na to diorthonei ligo? (Ligo asxeto me to thema alla pisteuw oti poloi me auti tin othoni tha to antimetopisoun) A kai btw. Diafora me A kai S panel. MONO an katseis kai tin psakseis tin diafora tha tin vreis, kai einai elaxisti. Dld an theleis tin othoni gia na psakseis ta mionektimata tis, tha ta vreis. An paizeis i vlepeis tenia stin othoni den ta paratireis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.