Προς το περιεχόμενο

Samsung Sm226bw

dino77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nέες εντυπώσεις από την οθόνη υπάρχουν?

Εγώ που την θέλω για δουλείες γραφείου και σερφάρισμα λέτε να μου φανεί κουραστική?

Τώρα έχω μια sony 17 e250 και την βρίσκω αρκετά ξεκούραστη...Τι λέτε?

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν άλλος ένας ευτυχής κάτοχος 226bw εδώ. S panel και χωρίς κανένα καμμένο pixel.

για browsing την συστήνω ανεπιφύλακτα με την έννοια οτι ανοίγεις δύο παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο και σερφάρεις παράλληλα-συγκρίνεις τιμές χαρακτηριστικά κ.ο.κ

Δημοσ.
λοιπόν άλλος ένας ευτυχής κάτοχος 226bw εδώ. S panel και χωρίς κανένα καμμένο pixel.

για browsing την συστήνω ανεπιφύλακτα με την έννοια οτι ανοίγεις δύο παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο και σερφάρεις παράλληλα-συγκρίνεις τιμές χαρακτηριστικά κ.ο.κ

Απο που τη χτυπησες φιλαρακι και ποσο;

Δημοσ.

παιδι απο εδω πηρε σημερα απο γραμμη,πετυχε Α..............υποψιν οτι αυτη που εχουν σε λειτουργια στο πλαισιο ειναι Α.....

Δημοσ.

νεα για το θεμα S A panel http://news.softpedia.com/news/Is-Samsung-Cheating-on-Its-Customers-50586.shtml

ο τυπος εδω υποστηριζει οτι η 226BW φτιαχτηκε για να χτυπησει την LG πουχει βγει μπροστα....λογω ομως αδυναμιας καλυψης των αναγκων της αγορας ανατεθηκε η κατασκευη πανελς στην AOU... παμε τωρα στο ρεζουμε ...μετα απο τον Απριλιο 2007 θα φτιαχνονται μονον Α..............(κατα τη γνωμη του συγγραφεα βεβαια)

Δημοσ.

επισης εδω http://forums.pureoverclock.com/sho...hp?t=827&page=2 θα βρειτε και επιχειρηματα εναντιον της διαφορας S - Α αλλα και εναν τυπο να λεει πως πετυχε Α,ειχε προβληματα αποκρισης σε παιχνιδια και οταν (κατοπιν επιστροφης)πηρε S τα προβληματα αυτα εξαφανιστηκαν

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.θελω να μου πειτε τι προτεινετε.αγορα της 22αρας η μιας 20αρας του συγκεκριμενου μοντελου σε σχεση με μια αποσταση της οθονης και του χρηστη περι τα 70-80 εκατοστα.ακουω πολύ θετικα σχολια και θελω να αναβαθμισω την crt 17 οθονη μου.σας ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...