TNT1982 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ενα παλληκαρι απο το thelab την αγορασε απο Γραμμη και πετυχε πανελ S....οποτε περιπλεκεται καπως η κατασταση....
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ειμαι σιγουρος πως για να εβαλε η Samsung αλλο panel οι διαφορες δεν γινεται να ειναι μεγαλες αν υπαρχουν καν.
zedone Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τα φασόν υπάρχουν στα ηλεκτρονικά,απο τότε που ανακαλύφθηκε ο τηλέγραφος.Το θέμα είναι γιατί να πληρώσεις το όνομα σε μία εταιρεία για να πάρεις κατώτερο προϊόν εφόσον υπάρχει ακριβώς το ίδιο με χαμηλότερη τιμή.Όσοι ήθελαν να πάρουν AOC θα το έκαναν εν γνώση τους και θα γλίτωναν ένα τσουβάλι λεφτά,αντί αυτού επέλεξαν να πάρουν μία πιο επώνυμη λύση με specs κτλ και κατέληξαν με οικονομική οθόνη και επώνυμο περιτύλιγμα με τις περγαμηνές των μετρήσεων των "επίσημων" πρώτων tests.Διαφορές στη ποιότητα υπάρχουν ακόμα και σε δύο διαφορετικές γραμμές παραγωγής στο ίδιο εργοστάσιο που παράγουν το ίδιο πράγμα και άν μιλάμε για σοβαρό κατασκευαστή,φροντίζει να είναι μέσα στο πλαίσιο των ανοχών που έχει ορίσει και δηλώνει στους πελάτες του.Φανταστείτε τώρα τί συμβαίνει όταν αναλαμβάνει κάποιος άλλος να τηρήσει αυτές τις προδιαγραφές στη δική του γραμμή παραγωγής με "αντίστοιχα" μηχανήματα.δέν έχω κάτι με τη συγκεκριμένη εταιρεία ίσα-ίσα που τα προϊόντα της έχουν πολύ καλή τιμή για την απόδοσή τους,αλλά άν μπορούσε να έχει ίδια ποιότητα θα την αξιοποιούσε για εκείνη.
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μην συγχεεις το γεγονος οτι το panel μπορει να ειναι της AOC με το οτι η ιδια η AOC βαζει το ιδιο panel στα δικα της monitor. Σκεψου ακομα και τα υπολοιπα εξαρτηματα.
zedone Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μα εγώ δέν έχω πρόβλημα με την AOC.Βγάζει και τα Panel 1400X900 που φοράνε άπειρα άλλα μοντέλα.Δείτε πόσες εταιρείες έχουν μόνο ένα wide μοντέλο και θα καταλάβετε οτι πρόκειται για μοντέλο της aoc με την ίδια εγγύηση που δίνει η aoc ίδια specs κτλ πχ fujitsu-siemens.Δείτε και πόσο κάνει ένα panel sam σαν ανταλλακτικό και πόσο ένα aoc,άν χαλάσει μία sam με panel aoc η διαφορά τιμής φτάνει για να δικαιολογήσει την αλλαγή τριών panel και όχι ενός!άν μάλιστα έχεις δώσει και τα λεφτά για την επέκταση έχεις ήδη πληρώσει πολλά aoc....Και φυσικά φαντάζεστε οτι είτε εντός είτε εκτός εγγύησης άν έρθει η ώρα (χτύπα ξύλο) να αλλάξεις panel ότι και να φοράει η οθόνη το ανταλλακτικό θα είναι....Σωστά!
haHa Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μολις πηρα την Samsung 226bw σημερα Παρασκευη απο τη Γραμμη. Ειναι S panel! Ολες οσες εχει αυτη τη στιγμη η Γραμμη ειναι S panel. Ο πωλητης ηταν τοσο σιγουρος οτι ειναι S panel , που την ανοιξε μπροστα μου πριν την παρω για να μου δειξει οτι ειναι S panel. Οποτε ολοι οσοι το σκεφτεστε, πηγαινετε στη Γραμμη.Η τωρινη φουρνια Samsung 226bw που εχει η Γραμμη ειναι ολες S panel και την εχει φθηνοτερα απο καθε αλλο μαγαζι (388 ευρω) και σου δινει τη δυνατοτητα να αγορασεις με 40 ευρω 0 pixel εγγυηση!
TNT1982 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Νασαι καλα ρε φιλε haha!!!!!!!!!!!!!!!Πες μας εντυπωσεις..
HellasVagabond Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 αν δεν ειχα την 215TW και αν δεν περιμενα την 245BW θα την χτυπαγα.
passenger57 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Και εγώ το σκέπτομαι σε 15 μέρες να την κτυπήσω αλλύπητα
haHa Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Να ρωτησω: υπαρχει καποιος που την πηρε απο τη Γραμμη μαζι με την εγγυηση για 0 pixel?
kain28_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 εγω πηρα σημερα απο το πλαισιο την 226bw και η οθονη ειναι απιστευτη!!!!!!!!κλασικα ουτε ενα καμμενο pixel αλλα θελω να ρωτησω πως μπορει να καταλαβει κανεις τι πανελ εχει?μπορει να μου πει καποιος?ευχαριστω
TNT1982 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 χιλιες φορες τοχουμε πει βρε Καιν ...ανοιξε το καπακι που καλυπτει τις εισοδους ρευματος+σηματος και δες τι γραφει το αυτοκολλητο πανω δεξια
kain28_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 χιλιες φορες τοχουμε πει βρε Καιν ...ανοιξε το καπακι που καλυπτει τις εισοδους ρευματος+σηματος και δες τι γραφει το αυτοκολλητο πανω δεξια ΣΟΡΡΥ φιλε ΤΝ εχεις δικιο.το ειχα κατοπην εορτης,αφου κοιταξα καλυτερα.ειμαι τυχερος παντως.ειδα το s και οχι a
panos--26-- Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Την συγκεκριμένη οθόνη την πήρε φίλος μου! Φοβερή ειδικά για διπλά στο Pro! Πάντως χάνει πάρα πολύ από τις γωνίες θέασης της δυστυχώς, ειδικά όταν βλέπεις ταινία από πιό χαμηλά π.χ ξαπλωμένος πρέπει να την κεντράρεις ακριβώς που είσαι αλλιώς δεν βλέπεται! Αν δεν είχε αυτό το μειονέκτημα θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
HellasVagabond Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Γιαυτο παιρνεις μια 21+ ιντσων για το PC και μια 55αρα για ταινιες οπως εκανα δλδ εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.