Προς το περιεχόμενο

Samsung Sm226bw

dino77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως η Samsung θα χρησιμοιουσε αλλα panel...Οσο καιρο το ψαχνω το θεμα 1 φορα ειχε τεθει τετοιο θεμα αλλα για καλο panel αλλης εταιρειας και οχι χειροτερο. Εκτοτε δεν εχω ξανακουσει κατι αναλογο.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hellasvagabond σευχαριστω για την απαντηση σου.Μπορεις σε παρακαλω να κοιταξεις την ετικεττουλα που λεμε,ετσι να μας φυγει η περιεργεια βρε αδελφε...?Ειναι κατω απο το καλυμμα των εισοδων εξοδων καλωδιων...

Εδω ειναι η "πηγη" μου http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=135504 και δειχνει και πως φαινεται ο κατασκευαστης του πανελ.Υποψιν οτι το εν λογω site ,του οποιου τα review διαβαζω συχνα πολυ δυσκολα λεει κατι κακο για ενα προιον....οποτε μαλλον προκειται περι χοντρου θεματος

Δημοσ.

Παιδιά στη δική μου οθόνη δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω. Ούτε Α και F, ούτε bleeding πουθενά. Μπορεί να είναι και θέμα κάρτας γραφικών. Ίσως να εισάγονται 2 τύπων πάνελ σε άλλες χώρες. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σίγουρα παίζουν διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά περιεχόμενα και αυτό φαίνεται στο αυτοκόλλητο που έχει το κουτί της οθόνης και γράφει τι τύπος είναι.

Δημοσ.
Τελικα ισχυει αυτο που λεει ο φιλος παραπανω?

Οσοι την εχουν μπορουν να μας πουν αν το πανελ τους ειναι AOC H SAMSUNG?

Γιατι ενδιαφερομαι και αν ισχυει να το κοιταξω πριν την παρω....

Εμένα έχει το Α αλλά δεν υπάρχει καθόλου backlight bleeding. Τουλάχιστον ακόμα...

Δημοσ.
... Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σίγουρα παίζουν διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά περιεχόμενα και αυτό φαίνεται στο αυτοκόλλητο που έχει το κουτί της οθόνης και γράφει τι τύπος είναι.

Τι εννοεις οταν λες οτι "παίζουν διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά περιεχόμενα" ??

Απο που την πηρες?

Εμένα έχει το Α αλλά δεν υπάρχει καθόλου backlight bleeding. Τουλάχιστον ακόμα...

Εσυ αν επιτρεπεται απο που την πηρες και σου ηρθε με Α panel??

Δημοσ.

Thanocaster σευχαριστω για την ενημερωση...Θαθελα κι εγω να μαθω απο που την πηρες....αν δεν μπορεις το πεις δημοσια πμ παρακαλω.Αλλος κατοχος 226bw να μας δωσει στοιχεια (τυπο πανελ και τοπο αγορας....)??

Δημοσ.

Από MSystems την πήρα εγώ. Έχει το αυτοκόλλητο του εργοστασίου στο κουτί και γράφει κάπου Type: DVI Cable ή κάτι τέτοιο. Οπότε βγαίνουν κι άλλοι τύποι από το εργοστάσιο και ο καθένας εισάγει ότι θέλει..

Δημοσ.

Thanocaster+Kostassti σας ευχαριστω πολυ.Κριμα γιατι η γραμμη την εχει σε τελεια τιμη....Kostassti μπορεις αν θελεις να κοιταξεις το αυτοκολλητο που εχει η οθονη κατω απο το καλυμμα των εισοδων ρευματος και σηματος στην πισω πλευρα της οθονης?Πανω δεξια στο αυτοκολλητο εχει S η Α?

Δημοσ.
Από την ΓΡΑΜΜΗ. Πάντως πρόκειται πραγματικά για καταπληκτική οθόνη και την συστήνω ανεπιφύλακτα...

:(

Κρίμα γιατι θα έπαιρνα και την εγγύηση με τα 40..

Δημοσ.
Από MSystems την πήρα εγώ. Έχει το αυτοκόλλητο του εργοστασίου στο κουτί και γράφει κάπου Type: DVI Cable ή κάτι τέτοιο. Οπότε βγαίνουν κι άλλοι τύποι από το εργοστάσιο και ο καθένας εισάγει ότι θέλει..

Στο εν λογω σημειο τι γραφει?

http://www.overclockersonline.net/images/articles/samsung/226bw/images/pkg10.jpg

Η συγγεκριμενη ειναι με πανελ samsung....(βλεπε το s στην πανω δεξια γωνια με το ετικετακι)..

Δημοσ.

Παντως σε γνωστο μου που ρωτησα και δουλευει στο πλαισιο μου ειπε οτι φερνουν και τα 2 πανελ με το 2ο της AOC να ειναι λεει το β διαλογης....

Το πλαισιο για ευνοητους λογους τα πουλαει και τα 2 στην ιδια τιμη....

Παντως και τα 2 panel οπως μου ειπε ειναι εξαιρετικα με πρωτο της samsung να ειναι ελαφρως καλυτερο......

Δημοσ.

Κρίμα που το Πλαίσο δεν δίνει μια τετοια εγγύηση σαν της Γραμμής?

Αν την ανοίξω και την ελέγξω επιτόπου είμαι καλυμμένος από καμμένα pixels?

Θελώ να πω υπάρχει περίπτωση να εμφανιστόυ αφού την πάρω σπίτι?:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...