Προς το περιεχόμενο

Samsung Sm226bw

dino77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

filippos!!! κατά τη γνώμη μου είναι τελείως άχρηστη η εγγύηση στη Samsung!

Το μόνιτορ είναι πολύ πάνω από τα λεφτά του άσχετα με την τιμή του. Παραμένει samsung...

Δημοσ.

Καλημερα,καλο Πασχα και καλως σας βρηκα.Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που εχουν την 226BW αν στο αυτοκολλητακι που υπαρχει στο πισω μερος της οθονης,στο επανω δεξιο του μερος εχει S η Α.

S=το πανελ εχει κατασκευαστει απο τη Samsung->ανωτερη ποιοτητα συμφωνα με καποια reviews

Α=το πανελ εχει κατασκευαστει με subcontract απο την AOC->ψιλοκατωτερη ποιοτητα,backlight bleeding.

Ψαχνομαι κι εγω για αυτην την οθονη και θα ηθελα να μαθω ποιο καταστημα εχει φερει παρτιδες με το Samsung Panel.

Οκ,ακουγομαι ψειρας το ξερω,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι σε καποια ξενα sites,οσοι πετυχαν AOC πανελ λυσσαξανε για RMA.Επισης,ενα site που την εκανε review ,παρολο που τα reviews του ειναι καπως πως να το πω..."οχι πολυ αντικειμενικα" επισημαινει αυτο με το s panel.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
ΑΝ μπορεις να περιμενεις και εχεις να διαθεσεις 500ευρω για 24αρα περιμενε 2 μηνακια, αν οχι παρτην ειναι καλη λυση.

anakoinwthikan allages timwn gia kapoia 24ara...?

[i tsonta einai oti i 24 dell sto america kanei $679.00 , enw edw konta sto xillariko]

Δημοσ.

Τελη Μαιου απο οσο ξερω η Samsung θα λανσαρει 24αρι με οχι παραπανω απο 600ε. Τωρα θα ειναι 500? 550 ? Αυτο δεν το ξερω.

Σημασια εχει πως για καποιον που δεν εχει ας πουμε 17αρι αξιζει να περιμενει.

Δημοσ.

αντε να σας πω κατι για να γνωριζετε....

ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ η καλυτερη εποχη για αγορα οθονης αλλα και υπολογιστη ειναι απο οκτωβριο μεχρι ιανουαριο....

τοτε εχουμε τα νεα μοντελα,και τις μεγαλες πτωσεις τιμης...

τωρα για το θεμα που συζητατε υπαρχει η πληροφορια οτι οι οθονες θα πεσουν σε τραγικα επιπεδα το φθινοπωρο που ερχεται...

αν μπορειτε να περιμενετε,θα ειστε κερδισμενοι,αλλιως......την πατησατε....και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ SONY...μιλαμε για την απολυτη απατη,και σιγουρα με το χειροτερο σερβις πανελλαδικα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ετσι ειναι φιλε μου.αν δουλευες και εσυ 12 χρονια σε εταιρειες πληροφορικης σαν συμβ ουλος πωλησεων υπερχοντρικης,και ειχες παρει μερος σε εκατονταδες σεμιναρια,μιτιγκς,και εγω δεν ξερω τι αλλο,αν χαλουσες ενα ζευγαρι παπουτσια να περπατας 1 βδομαδα στη cebit γερμανιας...θα καταλαβαινες τι σου λεω.....

εγω πλεον,βλεπω τις εξελιξεις,τις αποριες ,τις τιμες,και γενικα ολο το κλιμα που υπαρχει στην πληροφορικη .......και γελαω....

γιαυτο βεβαια προσφατα τους μουντζωσα ολους ,εφυγα και επιτελους ησυχασα.

τα 3/4 της πληροφορικης στην πραγματικοτητα δεν αξιζουν ουτετο 1/5 της αξιας πωλησης τους,και τα υλικα ειναι τα χειροτερα που κυκλοφορουν στην αγορα.για να χαλανε γρηξγορα και να τρεχει ο κοσμακης....

δυστυχως για ολους εσας.καιεμενα που εχω ακομη ενα πισακι...

** καθεστε και βαζετε τα σκουπιδια που αγοραζετε στην υπογραφη σας,αισθανεστε ανετα αφου δωσατε ενα σκασμο λεφτα για 1-2 μηνες,ακι μετα ξανα και ξανα......εχετε γινει κοροιδα.....και σας τα παιρνουν ακομα....

Δημοσ.

οκ.σορυ για το χειμαρο,αλλα τα εχω παρει αγρια με το κατεστημενο,και την αμερικανοποιση που μας επιβαλλουν σαν πλυση εγκεφαλου...

και παλι συγνωμη για το κραξιμο(σχετικα με τις υπογραφες...)

Δημοσ.
Καλημερα,καλο Πασχα και καλως σας βρηκα.Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που εχουν την 226BW αν στο αυτοκολλητακι που υπαρχει στο πισω μερος της οθονης,στο επανω δεξιο του μερος εχει S η Α.

S=το πανελ εχει κατασκευαστει απο τη Samsung->ανωτερη ποιοτητα συμφωνα με καποια reviews

Α=το πανελ εχει κατασκευαστει με subcontract απο την AOC->ψιλοκατωτερη ποιοτητα,backlight bleeding.

Ψαχνομαι κι εγω για αυτην την οθονη και θα ηθελα να μαθω ποιο καταστημα εχει φερει παρτιδες με το Samsung Panel.

Οκ,ακουγομαι ψειρας το ξερω,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι σε καποια ξενα sites,οσοι πετυχαν AOC πανελ λυσσαξανε για RMA.Επισης,ενα site που την εκανε review ,παρολο που τα reviews του ειναι καπως πως να το πω..."οχι πολυ αντικειμενικα" επισημαινει αυτο με το s panel.

Ευχαριστω.

Τελικα ισχυει αυτο που λεει ο φιλος παραπανω?

Οσοι την εχουν μπορουν να μας πουν αν το πανελ τους ειναι AOC H SAMSUNG?

Γιατι ενδιαφερομαι και αν ισχυει να το κοιταξω πριν την παρω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...