Προς το περιεχόμενο

Samsung Sm226bw

dino77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω περιμενω να βγει η 24αρα σε 2-3 μηνακια....

Η 21 τωρα με καλυπτει απολυτα ειδικα με τα extra που εχει σε σχεση με την 22αρα...

Απο την αλλη η 21 ειναι πιο ακριβη απο την 22 LoL ( Βεβαια πληρωνεις Component - Analog - Svideo - PIP - Pivot )

H 226BW δεν ειναι λιγο...Πολυ γυαλιστερη ??

Δημοσ.

Γυαλιστερό είναι μόνο το πλαίσιο της οθόνης, όχι το πάνελ. Είναι θεική Βάγγο, δε σου λέω τίποτα!!!

Ταχύτατη, πανέμορφη, τέλεια χρώματα και πολύ ωραίο μενού με "συντομεύσεις" για preset ρυθμίσεις game, text κλπ κλπ...

Είπαμε, από pixel και τέτοιες λακαμίες, δεν έχει τίποτα (κλασικό πλέον φαινόμενο samsung)...

Τίποτα από λόγια ρε Βάγγο δεν την περιγράφει!! Απλά, πήγαινε και παρ'την!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι οθονη εχει τωρα αλλα σε 3 μηνες θα βγει 24αρα Samsung με κοστος κοντα στα 450-500 ευρω...Οποιος μπορει να περιμενει καλα θα κανει να περιμενει :)

Δημοσ.

Απο βδομάδα με βλέπω να την αγοράζω καθώς την έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι! Καλές και οι 24αρες αλλά η απόσταση μου απο την οθόνη

οριακά μου επιτρέπει 22 ίντσες.

Κώστα thanks for the info....;)

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω,όντως δέν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά αλλα και η 22αρα με καλύπτει πλήρως.Και η συγκεκριμένη σε τέτοια τιμή πιστεύω ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτο τον καιρό!

Δημοσ.

+1 κι από μένα για τις Samsung, είμαι ευτυχής κάτοχος μιας 225BW εδώ και κάτι μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Vagos_46 το βραδάκι θα ανεβάσω και φωτό...

KYRIAKOS_GKLEZAKOS την πήρα από την Msystems 392. Εκεί παίζει πάνω κάτω.

Το καλό ρε παιδιά είναι οτι ενώ είναι φθηνή, παραμάνει samsung σε όλα της...

Δημοσ.

H Samsung παντα ειχε το καλυτερο Performance to Price Ratio δεν ειναι κατι που εγινε ξαφνικα.

Απλα καταφερε να ειναι η 2η καλυτερη σε ποιοτητα εταιρεια μετα την ΕΙΖΟ και με τιμες στο 1/3 της ΕΙΖΟ.

Δημοσ.
Γυαλιστερό είναι μόνο το πλαίσιο της οθόνης, όχι το πάνελ. Είναι θεική Βάγγο, δε σου λέω τίποτα!!!

Ταχύτατη, πανέμορφη, τέλεια χρώματα και πολύ ωραίο μενού με "συντομεύσεις" για preset ρυθμίσεις game, text κλπ κλπ...

Είπαμε, από pixel και τέτοιες λακαμίες, δεν έχει τίποτα (κλασικό πλέον φαινόμενο samsung)...

Τίποτα από λόγια ρε Βάγγο δεν την περιγράφει!! Απλά, πήγαινε και παρ'την!!!

3000:1

me to parapanw contrast na ipothesw oti i othoni den einai gia grafeio etsi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...