Προς το περιεχόμενο

Samsung Sm226bw

dino77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματι Thanocaster, ούτε κι εγώ... Άντε να δούμε!!!

Λες να κάνανε την αρχή και να έχουν σκοπό να τις κάνουν να καίγονται???

Δημοσ.

5 Samsung εχουν περασει απο τα χερια μου , κανενα καμενο pixel...

Μαλλον το κανουν να μαζεψουν κανα φραγκο αφου Samsung και καμενο pixel δεν παει μαζι :)

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη το σκεφτομαι για μια Samsung940N 19" αλλα σκεφτομαι το θεμα της εγγυησης, αφου σιγουρα δεν θελω καμμενα pixel, εσεις τι λετε αξιζει το ρισκο η συγκεκριμενη μαρκα? Για να μην αναγκαστω να παω σε LG λογω zero pixel.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

@christos43: Όπως είπαμε παραπάνω καμένο πίξελ και samsung δεν πάνε μαζί. Τώρα αν θες να μην είσαι η περίπτωση...

Πάντως αν θες την εγγύηση ρώτα πρώτα σε περίπτωση αλλαγής για καμένο πίξελ αν ισχύει και στην καινούργια οθόνη, και επίσης αν ισχύει και για κολημένα πίξελ.

Δημοσ.

βασικα μπορει τα 40ευρω ηταν εξτρα για την εγγυηση του 0 pixel, κατι δλδ σαν extended guarantee και απλα κατεβασαν τη σελιδα για το κανουν πιο λιανα...

Δημοσ.

'Οχι ρε παιδιά, κανονικά δουλεύει το λινκ και το γράφει σαφέστατα:

SAMSUNG SM226BW 0 PIXEL WARRANTY ΤΙΜΗ : 40,00

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

ΕΓΓΥΗΣΗ 0 ΚΑΜΜΕΝΑ Η ΦΩΤΕΙΝΑ PIXEL ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Είναι εγγύηση zero pixel για την Samsung 226bw για 6 μήνες. Δηλαδή 388? η οθόνη και 40? η εγγύηση, ίσον 428?.

Δημοσ.

Τελικά άχρηστο πράγμα η εγγύηση στις Samsung... Ήρθε στα χέρια μου η 226bw και ως συνήθως ούτε μια ατέλεια!!! Ούτε καμένα-κολλημένα-ζαλισμένα pixel ούτε γρατσουνιές κλπ κλπ... Just Perfect!!!

Δημοσ.

Χτύπα την αλύπητα Χρήστο! Για μια φορά ακόμη μένω άφωνος με τη Samsung...

Επίσης μου κάνει εντύπωση το οτι μέσα στη συσκευασία υπάρχει και καλώδιο DVI και D-SUB, πράγμα σπάνιο...

Ακόμα και στους εκτυπωτές δε βάζουν καλώδια usb για μείωση κόστους λέει... Οτι να'ναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...