Προς το περιεχόμενο

Επέκταση εγγύησης toshiba

apostolis1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Μήπως έχει κάνει κάποιος απο εσάς επέκταση εγγύησης από ένα σε τρία έτη για notebook toshiba?

Αν ναι μετά από πόσο χρόνο περάστηκαν τα στοιχεία της επέκτασης στο http://gedb.toshiba.com/ ή στο http://www.toshiba-tro.de/unitdetails

Ρωτάω διότι, εγώ έκανα ενεργοποίηση της εγγύησης στις 4/3/2007 και ακόμα μου το έχει στο αρχικό 1 έτος στα προηγούμενα sites.το κακό είναι οτι οταν εκανα την ενεργοποίηση, ναι μεν μου έβγαλε οτι έγινε επιτυχώς αλλά είχα γράψει λάθος το e-mail μου και δεν πήρα ποτε mail επιβεβαίωσης.

Μηπώς χρείαζεται να κάνω και τίποτα άλλο πέραν της ενεργοποίησης?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σου φιλε

Εγω εκανα επεκταση εγγυησης και αν και δεν περαστηκαν την επομενη μερα,σιγουρα σε 5-6 ειχαν περαστει...παντως οχι και 25 μερες οπως εσενα...δεν εκανα τιποτα αλλο παντως περα απο την ενεργοποιηση...μου στειλαν ενα εμαιλ αλλα δεν χρειαστηκε να απαντησω.Δες αν μπορεις να αλλαξεις το εμαιλ που εχεις δηλωσει ωστε να επικοινωνησεις μαζι τοους

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε,

επειδή ακριβώς δεν έλαβα αυτό το mail μήπως μπορεις να μου πείς από ποιά διεύθυνση στο στείλαν ωστε να μπορέσω να επικοινωνίσω μαζί τους?

Δημοσ.

Συγνώμη απο τον Αποστόλη που παρεμβαίνω με ερώτηση (δεν αλλάζω το θέμα), αλλά αν ξέρει κάποιος να μας πεί και πόσο κοστίζει αυτή η επέκταση εγγύησης. Ακόμη, εγώ μετά την αγορά του laptop Τoshiba (21/03/2007), δεν έκανα καμία κίνηση για να ενεργοποιήσω την εγγύηση του ενός έτους, θεωρώντας ότι είμαι κατοχυρωμένος μόνο και μόνο με την απόδειξη αγοράς (???). Είναι απαραίτητο να κάνω κάτι και αν ναι παρακαλώ το link ποιό είναι?

Δημοσ.

Φιλε μου το μαιλ που μου εστειλαν επιβεβαιωση ειναι το [email protected]

Τωρα αν πρεπει να επικοινωνησεις σε αυτο η σε καποιο αλλο που θα βρεις στο σιτε δεν γνωριζω!Δεν χανεις τιποτα να τουσ στειλεις και σ'αυτο παντως!

Δημοσ.
Συγνώμη απο τον Αποστόλη που παρεμβαίνω με ερώτηση (δεν αλλάζω το θέμα), αλλά αν ξέρει κάποιος να μας πεί και πόσο κοστίζει αυτή η επέκταση εγγύησης. Ακόμη, εγώ μετά την αγορά του laptop Τoshiba (21/03/2007), δεν έκανα καμία κίνηση για να ενεργοποιήσω την εγγύηση του ενός έτους, θεωρώντας ότι είμαι κατοχυρωμένος μόνο και μόνο με την απόδειξη αγοράς (???). Είναι απαραίτητο να κάνω κάτι και αν ναι παρακαλώ το link ποιό είναι?

Νομιζω οτι μονο με την εγγυηση εισαι οκ!Αλλα για καλο και για κακο κανε register στο site της toshiba!Εκει καπου δηλωνεις serial number του φορητου,ημερομηνια αγορας κτλ και ετσι θα μπορεις απο τα site που εδωσε ο φιλος παραπανω να δεις ποσους μηνες εχεις ακομα εγγυηση!Θεωρητικα μπορεις να δηλωσεις σαν ημερομηνια αγορα οποιαδηποτε ημερομηνια αλλα αν πας για σερβις και δουν αλλη ημερομηνια στην αποδειξη δεν θα το δεχτουν! ( http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/home.do?service=EU πανω δεξια εχει ενα κουμπι register)

Δημοσ.

το λαπτοπ μεσα καπου εχει μια επιλογη στο μενου εναρξης

για να κανεις register το μηχανημα σου

αν θελησεις να παρεις επεκτασηε γγυησεις,αν δεν κανω λαθος εχεις 1 μηνα περιθωριο απο την ημερ/νια αγορας

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην Toshiba και μου είπαν ότι επέκταση εγγύησης μπορεί να γίνει μέσα στη διάρκεια του πρώτου χρόνου με κόστος 155?. Άυριο μάλλον θα πάω να πληρώσω οπότε θα ενημερώσω για την κατάληξη.

Δημοσ.

αληθεια; αν ειναι ετσι σουπερ και μπραβο τους

παντως αυτο δεν ισχυε πριν λιγους μηνες ,επειδη το εχω ψαξει

Δημοσ.
Φιλε μου το μαιλ που μου εστειλαν επιβεβαιωση ειναι το [email protected]

Τωρα αν πρεπει να επικοινωνησεις σε αυτο η σε καποιο αλλο που θα βρεις στο σιτε δεν γνωριζω!Δεν χανεις τιποτα να τουσ στειλεις και σ'αυτο παντως!

Τελικά επικοινώνησα στο μαιλ που μου δωσες και το πρόβλημα λύθηκε μετά απο 2 μέρες. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν ρωτησες την Ιντεαλ Α.Ε. οντως ισχυει οποτε συμφερει φιλε μου. Αν και δεν πιστευω οτι θα την χρειαστεις ποτε...

Δημοσ.

Γενικά στα laptop, καλό είναι να παίρνουμε επεκτάσεις, γιατί την πρώτη φορά (κούφια η ώρα) που θα τη χρειαστείς, θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου. Προσωπικά έχω αλλάξει DVD-RW & μητρική. Αν κάτσω να τα υπολογίσω... θα το είχα πετάξει εδώ και καιρό. (acer έχω αλλά δεν έχει σημασία... η μητρική έκανε κουλαμάρες από την αρχή).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...