Προς το περιεχόμενο

σκουριασμενο δαχτυλιδι

joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα δαχτυλίδι που ειναι σκουριασμένο

και οποτε το φοράω μου κανει μια πρασινιλα στο δαχτυλο!

και φευγει μονο με οινόπνευμα και πολυ! τριψιμο.

να συνεχίσω να το φοραω η μπορει να παθω τιποτα?

εμβολιο για τετανο εχω κανει πριν 12-13 χρονια περιπου.

Δημοσ.

νομιζω ειναι χαλκος!

το θεμα δεν ειναι να παρω αλλο θα το εκανα αν ηταν αυτο το προβλημα!

αλλα ειναι κειμήλιο και τεραστιας αξιας για εμενα και δεν αναπληρώνετε

με τιποτα αλλο!

για αυτο ρωταω αν γινετε να το φοραω!

Δημοσ.

Κοιτά, αυτή η πρασινίλα μάλλον είναι όντως χαλκός, και ο χαλκός γενικά δεν είναι και η πιο υγιεινή φάση. Αν δεν θες να το βγάλεις από πάνω σου, πέρνα το σε αλυσίδα αφού το περάσεις από έναν καλό καθαρισμό.

Δημοσ.

Μιά πρακτική λύση ,αν έιναι χάλκινο , είναι να το περάσεις με διάφανο μανό εσωτερικά, για να μην αφήνει μουτζούρα.

Δημοσ.

σωστος θα το απολυμάνω καλα και μετα θα το κανω

γιατι δεν γινετε αλλο!

μην παθω και τιποτα

και μεταμορφωθώ και σε hulk! :D

Δημοσ.

Η επαργύρωση είναι η πιο σωστή λύση. Δεν κοστίζει ακριβά (Θυμάμαι πριν κατι χρόνια μου είχαν πάρει 400 δρχ. για 5-6 κομμάτια που τους είχα πάει) και είναι κατι ασφαλές που ούτε θα χαλάσει το δαχτυλίδι, ούτε θα ξεφτύσει αμέσως.

Κοίτα στη γειτονιά σου ή και εδώ αν υπάρχει αργυροχρυσοχοείο κοντά σου και problem solved!

Δημοσ.

Eαν το δώσεις για επαργύρωση, στην περίπτωση που παίζει κάποια πολύτιμη πέτρα επάνω του, ζήτησε αυτό να γίνει μπροστά σου :idea:

Διαφορετικά, 90%, θα στην "αντικαταστήσουν" με παρόμοιο της ματόχαντρο :shock:

Δημοσ.

και γιατι δεν το περνας απο τον λεμο σου?ετσι ουτε το χερι σου θα πασινιζει και θα το εχεις παντα μαζι σου...

Δημοσ.

βασικα εβαλα βερνίκι και το φοραω και δεν μου κανει τετοια πρασινίσματα!

στον λαιμο δεν με βολευει να εχω πραγματα ειδικα κατι μεταλικο οπως το δαχτυλιδι!

και μαλλον θα το παω γιαν να το επαργυρώσουν

Δημοσ.
Eαν το δώσεις για επαργύρωση, στην περίπτωση που παίζει κάποια πολύτιμη πέτρα επάνω του, ζήτησε αυτό να γίνει μπροστά σου :idea:

Διαφορετικά, 90%, θα στην "αντικαταστήσουν" με παρόμοιο της ματόχαντρο :shock:

Ναι ...

Χαλκινο δαχτυλιδι με μπριγιαν :lol:

Επαργυρωση ειναι η μονη λυση, κι αυτη οχι μονιμη.

Καθε 5-6 μηνες θα πρπει να την ξανακανεις.

Δημοσ.

Γυάλισε το καλά να δείχνει σαν χρυσός και μετά ξαναπέρνα το με διαφανές βερνίκι για τα νύχια, μια-δυο στρώσεις κι άστο να στεγνώσει καλά. Εγώ με αυτό τον τρόπο έχω περάσει κάτι φο-μπιζού εδώ και χρόνια και κρατάνε μια χαρά το χρώμα τους. Μάλλον δεν θα γίνεται καμιά επαργύρωση ή επιχρύσωση πάνω σε χαλκό. Ρώτα πάντως. Εγώ είχα ρωτήσει για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μου είπαν στο κοσμηματοπωλείο ότι δεν αξίζει να το κάνω, γιατί και κόστος έχει και δεν θα κρατήσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...