dion86 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 paidia mipws xerei kaneis ti tha kanw me to provlima mou. h karta mou einai x1950 pro tis gecube kai h karti auti exei to exeis provlima kathe fora pou fortwnw mia efarmogi ipsilwn grafikwn xanei tin othoni. (eida pou lete oti ta trofodotika tis q-tek einai gtp...) proteinete leiseis ! :idea:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Κατ αρχας καλωσηλθες. Χανει την εικονα = ? Σβηνει? Δειχνει κουλα? Τα δειχνει μισα? Εχεις τροφοδοτικό Q-TEC? Αν ναι, ποσα watt? Πες και την υπολοιπη συνθεση του pc σου.
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 (exis valei tin trofodosia reumatos 12V tis kartas ypotithete, e?) prepei na eine elipsi eparkias reumatos.. ta Q-tec arketa kala..gia mikres apetisis se reuma omos. protasi gia PSU.. ENERMAX 500 + pano. (pantos..dokimase na valeis to reuma tis VGA se grami me tipota allo pano ,opos HD CDs ktl..)
dion86 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 euxaristw pou endiafethikate! 1)exw to qtek 500w 2)xanei to sima kai mou lei pws den einai sindedemeno kalwdio 3)den to kanei panta
mastixas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 εχω την gecube x1950xt και μπορω να πω οτι μου συναιβει αυτο καποια στιγμη. Αν θυμαμαι καλα το μονο που απομενει ειναι restart αφου το pc δεν ανταποκρινεται,ετσι? Εγω αυριο παραλαμβανω αυτο το βολικο εξαρτημα και πιστευω οτι σου κανει επισης. Δες Εδω
kerneld Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εχω την gecube x1950xt και μπορω να πω οτι μου συναιβει αυτο καποια στιγμη. Αν θυμαμαι καλα το μονο που απομενει ειναι restart αφου το pc δεν ανταποκρινεται,ετσι? Εγω αυριο παραλαμβανω αυτο το βολικο εξαρτημα και πιστευω οτι σου κανει επισης. Δες Εδω Θα μπορέσεις να ποστάρεις αν σου δουλεύει ΟΚ το συγκεκριμένο VGA PSU? Είμαι σχεδόν έτοιμος να πάρω την Χ1950ΧΤ και είμαι με τροφοδοτικό 450W το οποίο, αν και είναι το minimum recommended, το θεωρώ οριακό και για να έχω το μυαλό μου ήσυχο λέω να πάρω ένα αντίστοιχο VGA PSU. Χώρια που θα μου βγεί και πιό φτηνά από το να πουλάω το υπάρχον τροφοδοτικό και να αγοράζω ένα καλό 600άρι+ .
dion86 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 nai itan thema trofodotikou euxaristw gia ti boitheia:razz:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δλδ το qtec το 500αρι δεν σηκωνει Χ1950pro ε?? Ενδιαφερον αυτο.........
HellasVagabond Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Το ενδιαφερον ειναι πως δεν εμπιστευεστε γνωστες μαρκες με προιστορια στα PSU ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.