talos_2002 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Οχι αδερφε...Η jetway ειναι... Από το στόμα μου το πήρες.
hermes1516 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Οχι αδερφε...Η jetway ειναι... A, ναι έχεις δικιο!! Υπάρχουν και χειρότερες!!
pan-pan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Ξερετε τι σημαινει ASRock ετσι?ASS Rock = κωλό-πετρα :-o kolo kotronis
sokonik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 + Και απο μενα για τις Asrock σταθεροτατη και σ'εμενα. Σε οσους της εχω προτεινει δεν εχουν προβληματα και ειναι η πιο τιμια αγορα για τα χρημματα της
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μιας και μιλαμε για mobo,για τις MSI τι γνωμη εχουμε?
ktulu_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 To σύστημα μου είναι "χτισμένο" σε ένα MSI - Κ7Turbo2 και εδώ και κάμποσα χρόνια (3-4) με υπηρετεί πιστά, δίχως προβλήματα. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, μιας και ασχολούμαι με το sport των προβληματικών motherboard, είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει στα χέρια μου 5 μητρικές Gigabyte με σκασμένους πυκνωτές. Τυχαίο ή σύμπτωση; Χαμηλής ποιότητας components, έχει βρωμίσει η αγορά από αυτές ή μήπως έχει βάλει και η ΔΕΗ το "χεράκι" της; Αν έπαιρνα motherboard τώρα, θα διάλεγα κάτι ανάμεσα σε ASUS και MSI.
dhmak Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ktulu_gr Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, η προηγουμενη μου ήταν MSI και η τωρινή μου ASUS. Άπαικτες και οι δύο. Όσο για την Gigabyte όπως τα λές πολύ σπάνια να πετύχεις αξιόπιστη Gigabyte. Ένα παράπονο μόνο έχω απο την ASUS με την ηλίθια ενσωματωμένη κάρτα ήχου που έχει την ADI, δέν γινόταν και η ASUS να βάζει την άπεκτη Realtek όπως και η MSI. Η AnalogDevices πρώτον δέν έχει σελίδα για κατέβασμα οδηγών (ότι γίνεται, γίνεται απο την σελίδα οδηγών της μητρικής) εν αντιθέση με την σελίδα της Realtek που κάθε λίγο και λιγάκι βγάζει νέους οδηγούς και δέυτερον όσο και τελευταίους οδηγούς να βάλεις, πάντα αυτό το chipάκι σου βγάζει κάτι 'ηλίθια' προβλήματα εν αντιθέση με την Realtek που έχει πολύ λιγότερα bugs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.