Προς το περιεχόμενο

ASUS-ASRock εχουν καμια σχεση???

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει η ASUS καμια σχεση με την ASRock? Αν παρατηρισετε τα logo τους θα δειτε οτι το A και το S ειναι ιδια!@!

Δημοσ.

Δέν μου πήγε στο μυαλό, επειδή η μία είναι κορυφή -αποδεδιγμένα- και της αλλινής 1 στα 2 motherboard είναι ελλατωματικά -αποδεδιγμένα-, ε δέν το περίμενα η ASUS να φτιάξει μία τόσο ελεϊνή θυγατρική.

• Moderators
Δημοσ.

Aπο προσωπικη εμπειρια, η ASrock εχει αποδειχτει σταθεροτατη και αξιοπιστοτατη για αυτα που προσφερει, στην τιμη που τα προσφερει.

Και ναι, ο sotos65 τα λεει σωστά.

Ειναι low budget κατασκευαστια μητρικων, κυριως κανει "πατεντες" (π.χ. μητρικη με i945 να υποστηριζει conroe, agp+pci-x μαζι, ddr1+ddr2 μαζι κ.ο.κ.).

Αλλα ολα της τα προϊοντα ειναι αρκετά καλα, η καλυτερη value for money κατασκευαστρια μητρικων.

• Moderators
Δημοσ.

Λειπει το δευτερο S...

Αμα παει ετσι θα μπορουσε να σημαινει ASH - ROCK (σταχτη +πετρα= σταχτοπετρα).

ash σταχτη δεν σημαινει? (τα αγγλικα μου με εγκαταλειπουν σιγα σιγα...)

Δημοσ.

Η AsRock χρησιμοποιεί Ταϊβανέζικους πυκνωτές και λοιπά παθητικά στοιχεία σε αντίθεση με τα made in Japan της Asus, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (μείωση κόστους, αλλά και αξιοπιστίας)! Από προσωπική εμπειρία, μόνο καλά λόγια έχω να πω, παρ' ότι οι overclocking δυνατότητες είναι περιορισμένες!

Δημοσ.

Πάντως ένας φιλος που είχε μητρική DFI που κλάταρε χωρίς λόγο πήρε μια ASrock αφού μόνο αυτή κυκλοφορούσε για s478.. Η ASrock αποδείχθηκε καλύτερη και πιο σταθερή από την "κορυφαία" DFI...

Δημοσ.

Η Asrock προσφερει την καλυτερη αποδοση κοστους για τις μητρικες της

Αν σκεφτεις οτι με 50 € παιρνεις μητρικη που αποδεικνειεται αρκετα σταθερη ειναι μια χαρα, ειδικα για αυτους που καθε 2-3 χρονια κανουν αναβαθμισεις.

Δεν νομιζω καποιος απο αυτους που παιρνει μητρικη των 200€ να την κρατησει για παντα...οποτε αγοραζεις κατι που ναι μεν να ειναι σταθερο και γρηγορο αλλα με την προοπτικη οτι εχει περιορισμενο χρονο ζωης 2 με 3 χρονια πχ και δεν αξιζει να πληρωνεις τοσα πολλα.

Εγω ειχα μια socket 478 και κρατησε 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα και ενα ωραιο πρωι παρεδωσε πνευμα ξαφνικα.

παντως για 42 € που την ειχα παρει ηταν πολη καλη.

Αρκετοι φιλοι μου εχουν asrock και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα σε αντιθεση με αλλες μαρκες

Δημοσ.

Άν συγκρίνεις την ASRock με την Gigabyte π.χ., που είνασι άχρηστη μάρκα και απ'τις ακριβές, έχεις δίκιο.

Εγώ αγόρασα την ASUS P5B 125,88 με το κορυφαίο Ρ965,

η καλύτερη της ASRock σ'αυτήν την κατηγορία (ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2) μπορεί να έχει 88,60 αλλα φοράει το G945.

Και 'γώ αλλάζω μητρικη κάθε 2 χρόνια, αλλα δέν νομίζω για 35€ περίπου, να αξίζει να χαλάσεις τα λεφτά σου στην ASRock, όταν μπορείς με ελάχιστο επιπλέον κόστος να έχεις άλλου επιπέδου (σχεδόν την κορυφαία της εποχής) μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...