Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή τραγουδιού σε site

Καριώτης1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια σελιδούλα με frontPage και θέλω να βάλω ένα τραγουδάκι μέσα έτσι ώστε όταν κάποιος βλέπει να ακούει και την μουσική υπόκρουση να πούμε να την βρίσκει καλύτερα. Μπορεί μα μου κάποιος τον τρόπο; Επίσης μια που τ΄φερε η κουβέντα με τι πρόγραμμα θα ρίξω την ποιότητα-μέγεθος του τραγουδιού έτσι ώστε να μην θέλει κανα δυο τρεις ωρες να κατέβει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Δημοσ.

Δε ξέρω πως να το κάνεις μια και προσωπικά δε συμπαθώ τις σελίδες με ήχο (εκτός και αν είναι απαραίτητο), αλλά μια και θα το βάλεις, η σωστή κίνηση είναι να προσθέσεις σε κάποιο εμφανές σημείο την επιλογή να κλείνει η μουσική. Πίστεψέ με, εγώ και πολύς άλλος κόσμος, με το που αρχίσει η μουσική, αν δε βρούμε γρήγορα το κουμπί που την κλείνει, βρίσκουμε το κουμπί που κλείνει το site! ;) Ετσι, θα κερδίσεις και τους μυστήριους σαν κι εμένα! :P

Δημοσ.

Κοίτα,δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πώ απαντάει σε αυτό που ζητάς.

Αν θέλεις να βάλεις έναν media player να παίζει το τραγούδι σου μπορείς πολύ απλά να googleάρεις "embed audio".

Θα βρείς άπειρους τρόπους για να κάνεις αυτό που θές.

Έχω την εντύπωση πως γίνεται και κάπως αλλιώς,αλλά εγώ αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ.

Ελπίζω να βοήθησα.;)

Δημοσ.

loipon auto sou prostheth ton media player,anevazeis to tragoudi pou thes ston fakelo pou thes mesa ston server sou kai ekei pou exei grapsei to palikarei vazeis to onoma tou tragoudiou etsi opws to exeis anevasei p.x totragoudimou.mp3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...