Sincere Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με τούς Λογαριασμούς στα windows. Ενώ ήμουν ο administrator του υπολογιστή χρειάστηκε να τον δανείσω σε ένα φίλο έτσι όταν πήγα να δημιουργήσω ένα λογαριασμό limited για τον αυτόν, ο υπολογιστής μου ζήτησε πρώτα να φτιάξω ενα λογαριασμό με δικαιώματα administrator. Έτσι κι εγώ τον έφτιαξα, Μετά έφτιαξα και τον limited λογαριασμό και όλα μια χαρά. Για δική μου ασφάλεια (τρομάρα μου..) πήγα και έβαλα και password στο λογαριασμό μου ως administrator και άφησα και τα "windows" να κλειδώσουν και τα έγραφα μου. Όταν έκανα restart για μπω στον λογαριασμό του user και να δω αν όντως έχει πρόσβαση στα έγραφα μου, στην log on screen μου έβγαλε μονό δυο λογαριασμούς. Αυτόν με administrator δικαιώματα και αυτόν με user. Ο δικός μου που πήγε?? Έκανα login με τον λογαριασμό με administrator δικαιώματα, πήγα και στη διαδρομή c:\Documents and Settings\Administrator αλλά μου λέει ότι "access denied" Please Help!!!!
kleidokratwr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εκεί που σου ζητάει username μπορείς να βάλεις "administrator" και εκει που σου ζητάει password βάζεις "αυτό που είχες ορίσει σαν administrator password κατα την εγκατάσταση των windows".
Sincere Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 kleidokratwr σε ευχαριστώ πολύ. Αν και στην αρχή δεν μου έδινε τη δυνατότητα να γράψω το username παρά μόνο το password βρήκα κάτι επιλογές στο control panel σχετικά με τον τρόπο που γίνεται το lon on και log off τις απενεργοποίησα και μπόρεσα να βγω στην οθόνη που μου λες. Σε ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.