Προς το περιεχόμενο

Προβλημα mozilla...Διπλα γ(ρ)αμματα!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και μερικες μερες εχω ενα προβλημα με τον mozilla μου..Οταν παω να ποσταρω ενα κειμενο στο φορουμ και γραφω greeklish, ολα ειναι καλα.Οταν ομως παω να γραψω με ελληνικα,πολλες φορες μου τα εμφανιζει διπλα..

Πχ..θελω να γραψω "ζωη" και εμφανιζει ζζωωηη..

Τι λετε να ειναι?

Πως μπορω να το φτιαξω?

Εκανα αναλυτικη αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν υπαρχει πουθενα τετοιο η παρομοιο προβλημα...

Ευχαριστω εκ των προτερων:razz:

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει ξαναναφερθεί το πρόβλημα εδώ στο Insomnia, αλλά δεν μπορώ να βρω το τόπικ.

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, το είχα πάθει κι εγώ μια φορά και, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, έφταιγε μία επέκταση που ΔΕΝ θυμάμαι ποια ήταν. :-)

Δημοσ.

Καλη σου μερα φιλε!

Οχι,δεν εχει αναφερθει...Τουλαχιστον στις 20 σελιδες που μου εβγαλε η αναζητηση,διαβασα ολα τα posts αναλυτικα...

Δε θα ανοιγα νεο topic αν ειχε αναφερθει παλι..Οταν λεσ επεκταση τι εννοεις? add-on?

Δημοσ.

Control panel/πληκτολογιο/καθυστερηση επαναληψης.Τραβηξε την μπαρα προς τα δεξια (μικρη).Εαν δεν στο κανει σε αλλη λειτουργια, (Notepad),τοτε κατι αλλο πρεπει να ειναι η αιτια.

EDIT:Μαλλον δεν δεν πρεπει να ειναι αυτο που αναφερω,γιατι λογικα επρεπε να στο κανει και στα greeklish.

Δημοσ.

ναι,δεν ειναι αυτο...εκανα ενα καθαρισμα με το spybot και βρηκε κατι λαθακια στο mozilla sth registry..τα καθαρισα και τωρα-προς το παρον-δουλευει μια χαρα..παιδια αμα ξαναγινει μαλ**ια θα σας πω..thanks pantws

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...