koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια μου χει σπασει τα νευρα. Χωρις να κατεβασω τιποτα κακοβουλο και χωρις να ειμαι στον υπολογιστη τον αφηνω ανοιχτο να κατεβαζει απο torrent και φευγω. Οταν γυρισω μολις παω να ανοιξω οποιοδηποτε αρχειο avi με το bs player μου πεταει το μηνυμα οτι το explorer.exe αντιμετωπισε προβλημα και θα τερματιστει κλπ. Κανω restart και παλι τα ιδια. Ελεγξα για ιους και ειμαι οκ. Εκανα και windows update και παλι τα ιδια... καμια ιδεα κανεις?? μου χει σπασει τα νευρα! Επισης αυτο συμβαινει μονο στα αρχεια που εχω στο 2ο σκληρο ο οποιος δεν εχει windows...Μονο το format να αποφυγω και τιποτα αλλο...
koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Βασικα με οποιοδηποτε Player παω να ανοιξω αυτα τα αρχεια δεν ανοιγουν..βγαινει το ιδιο σφαλμα.. πριν ομως απο 5 ωρες ανοιγαν χωρις να αλλαξω τιποτα απολυτως!
v-tidus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Το ίδιο πρόβλημα είχα πάθει κι εγώ πριν λίγες μέρες. Το αντιμετώπισα με disable του preview των avi.Google it.
koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Τελικα ψαχνοντας λιγο ακομα καταλαβα οτι δεν μπορω να ανοιξω κανενα αρχειο βιντεο με κανενα player. ολα οταν παω να τα ανοιξω μου κλεινουν το εκαστοτε προγραμμα με σφαλμα. Θα δοκιμασω και τη λυση σου τωρα v-tidus και θα ποσταρω ξανα..
koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δοκιμασα το disable preview avi αλλα παλι..μερικα αρχεια avi δουλευουν κανονικα και μερικα παλι δεν παιζουν με τιποτα...συγκεκριμενα τα lost..πριν επαιζαν και ξαφνικα δεν παιζουν..καμια αλλη λυση?
caveneo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ θα σου έλεγα να κατεβάσεις το K-lite Mega Codec Pack 169 (http://www.filehippo.com/download/3fe8894997a2409251b3aaca9cbff038/download/) και να το εγκαταστήσεις. Αν σε ρωτήσει να κάνει κάποιον codec uninstall πάτα Yes. Γενικά ότι σε ρωτήσει να κάνει uninstall πάτα Yes. Μετά κάνε restart και δες να όλα πάνε καλά.
koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Κατεβαζω τωρα το k lite codec pack και ελπιζω να δω φως! Το εψαξα λιγο πιο πολυ και μου παιζουν ολα τα αρχεια με το vlc player οποτε θα φταινε τα codecs. μετα που θα βαλω το pack θα ξαναποσταρω..ευχαριστω για τη βοηθεια!
koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Το k lite codec pack εδωσε τη λυση!ολα οκ πλεον!ευχαριστω πολυ παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.