magoufisa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 θα ηθελα πληροφοριες για το πως μπορω να πας στην ισπανια το καλοκαιρι για να δω την εθνικη του μπασκετ μας
1980 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ειναι νωρις ακομα για να ξεκινησουν οι διαδικασιες περιμενε να τελειωσει το φιναλ φουρ και το πρωταθλημα στο μπασκετ και μετα θα οργανωθουν αυτα.
magoufisa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 δεν εχω καποιον ομως να παω.και κατι πολυ βασικο,δεν εχω πολλα χρηματα.ξερεις μηπως πως μπορω να το οργανωσω ουτως ωστε να μην μου κοστισει πολυ?
Critter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παντως αν εισαι μαγκουφισα οπως λεει το nick σου, μπορεις να ποσταρεις μια φωτογραφια σου και μπορει να βρεθει καποιος που να εχει καποια χρηματα παραπανω και να δεχτει να πατε μαζι . Οποτε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια.
freakystyley Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 σίγουρα θα βγάλουν προσφορές τα τουριστικά γραφεία! Επίσης, η πιο οργανωμένη λύση για πληροφορίες, παρέα και φίλους της εθνικής είναι το site των πελαργών! Εκεί θα βρείς σίγουρα τα πάντα σχετικά.. http://www.pelargoi.gr/ αν δείς η πρώτη είδηση είναι το εκδρομικό πακέτο για την Ισπανία!
magoufisa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 σ'ευχαριστω παρα πολυ..δυστυχως δεν εχω παρεα για να παω κ αυτο ειναι το μονο που με εμποδιζει κ τα χρηματα.δεν εχει ανακοινωθει ακομα το πακετο της εκδρομης
freakystyley Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 μα οι "πελαργοί" είναι fan club! θα γίνεις μέλος και θα πάτε όλοι μαζί σαν group! Ωραία θ είναι!
1980 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ναι οντως παρε πληροφοριες απο τους πελαργους παι πηγαινε μαζι τους η καλυτερη λυση. πλακα πλακα καλοκαιρακι στην ισπανια μια χαρα το βλεπω μαζι με την εθνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.