Chris10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να μετατρέψω ένα αρχείο .txt σε .srt;Κατέβασα μια ταινία και οι υπότιτλοι ήταν σε αρχείο .txt και πρέπει να τους μετατρέψω σε .srt για να τους "κάψω" σε DVD. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 http://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=convert+txt+to+srt&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Bouno ta programmata!
kleidokratwr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Subtitle Workshop κάνει τη δουλειά που θέλεις μια χαρά. άνοιξε το txt και σώσε το σαν srt και καθάρισες.
iro81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια να ειστε καλα κι ευχαριστω κι εγω για τις πληροφοριες... Το προβλημα ειναι πως ειμαι τελειως ασχετη και παρολο που φαινεται πανευκολο δεν τα καταφερνω...Αν μπορεις να γραψεις ακριβως πως να κανω την αλλαγη μεσω αυτου του προγραμματος ηταν το τελειο... Ευχαριστω πολυ:
Panahs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αν το αρχείο txt έχει τη σωστή δομή που χρειάζεται, τότε μπορείς να δοκιμάσεις απλά να αλλάξεις την κατάληξη σε srt.
iro81 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε...Ισως να εκανα καποιο λαθος γι'αυτο ζητω αν καποιος ξερει τα ακριβη βηματα που πρεπει να γινουν να μου τα πει...Κατεβασα το Subtitle Workshop και το παλεψα αλλα... Αν βρεθει καποιος εχει καλως αλλιως ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ετσι κι αλλιως...
Monarxis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ανοίγεις το txt με το workshop και πας file-->save as. Διπλό κλικ στην επιλογή "subrip", save και είσαι οκ...
talisman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εγω παιδια εκανα κατι απλο και δουλεψε αλλαξα την καταληξη txt σε srt και το αρχειο εγινε srt
iro81 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Παντως κι εμενα μου δουλεψε μια χαρα Κι ευχαριστω ξανα παρα παρα παρα πολυ! Βεβαια καλο θα ηταν να πεις κι εσυ τι εκανες για να βοηθηθουν και αλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.