Προς το περιεχόμενο

Σος.!Περιεργο προβλημα!!

bill7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..Η κατασταση εχεις ως εξης!

Εχω μια asus a8n sli deluxe με 2gb ram kingston και ως τωρα εναν opteron 146.Ολα καλα ολα ανθηρα ως τωρα ο υπολογιστης μονιμα αναμμενος να κατεβαιζει πραμα μεχρι που αποφασισα να κανω μια μικρη αναβαθμιση.Πηρα εναν οpteron 165 και τον απο οταν τον εβαλα στον υπολογιστη μου παρουσιαζεται το εξης.

Στο πρωτο boot ανοιξε κανονικα μπηκα Bios τα ρυθμισα ολα και μπηκε windows.Το pc ειχε γενικα μια περιεργη συμπεριφορα η οποια προφανεστατα ηταν λογω του οτι ηθελε φορματ και εβαλα και τον core duo και πεθανε!Το προβλημα μου ειναι οτι απο τοτε μολις ο υπολογιστης κλεισει ή κανει επανεκκινηση για να λειτουργησει πρεπει να κανω clear το bios......Αλλιως ανοιγω το pc και δεν στελνει σημα στην οθονη ενω τα παντα συνεχιζουν κανονικα (διαβαζουν οι σκληροι,τα dvd ktl)

Tι μπορει να φταιει??

Δημοσ.

Ξεχασα α παραθεσω τα πιο σημαντικα!Εχω κανει Update στο τελευταιο bios Και τροφοδοτικο ειναι ενα antec true power 480 και καρτα γραφικων μια x850 xt pe.

Δημοσ.

Κάτι που γράφεις στο πρώτο μήνυμα για core duo (που πέθανε όταν τον έβαλες), τι αφορά; Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει με το pc που περιγράφεις.

Πάντως το πρόβλημα που έχεις μοιάζει να έχει σχέση με την κάρτα γραφικών. Με άλλη δοκίμασες;

Δημοσ.

Moλις αλλαξα cpu Και εβαλα τον opteron 165 ο υπολογιστης με την πρωτη επανεκκινηση bootarei αλλα δεν στελνει σημα στην οθονη.Μολις βγαλω και βαλω την μπαταρια της μητρικης και κανει Load to defaults φτιαχνει μεχρι να κανω επανεκινηση ξανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...