Προς το περιεχόμενο

Δύο οθόνες σε μια κάρτα γραφικών. Γίνεται;;

DaddyCool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!! Παίδες για μία εφαρμογή θέλω να συνδέσω δύο οθόνες σε μια κάρτα γραφικών. Μήπως γνωρίζει κανείς καμία καρτούλα σε λογική τιμή που να το υποστηρίζει αυτό;; Α! επίσης οποιαδήποτε «κομπίνα» που μπορεί να γίνει με μια απλή κάρτα, δεκτή!! Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Δημοσ.

Χρειαζεσαι μια καρτα που να εχει ειτε μια εξοδο VGA και μια DVI, ειτε δυο DVI. Τις θυρες DVI μπορεις να τις μετατρεψεις σε VGA με ανταπτορακια των 5 ευρω, αν τα monitor δεν εχουν DVI εισοδους.

Συνδεεις τα δυο monitors, ενεργοποιεις την δευτερη οθονη απο τα Display Properties των Windows και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
Χρειαζεσαι μια καρτα που να εχει ειτε μια εξοδο VGA και μια DVI, ειτε δυο DVI. Τις θυρες DVI μπορεις να τις μετατρεψεις σε VGA με ανταπτορακια των 5 ευρω, αν τα monitor δεν εχουν DVI εισοδους.

Συνδεεις τα δυο monitors, ενεργοποιεις την δευτερη οθονη απο τα Display Properties των Windows και εισαι ετοιμος.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση φίλε SupaCoopa! Αν κολλήσει το άτιμο το μυαλό δεν στροφάρει με τπτ!! Πραγματικά απλό! Ευχαριστώ!!

• Moderators
Δημοσ.

Σημειοτεον οτι καρτες με υποστηριξη dual display κυκλοφορουν εδω και τουλαχιστον 4 χρονια... ακομα και μια απλη 9200SE μπορει να το καταφερει αυτο...

Δημοσ.

Thanx GeorgeMan! Το ποιο σπαστικό είναι ότι είχα κάπου καταχωνιασμένη μια Ge Force 6200 που μόλις τώρα ανακάλυψα :roll: (κ μου έλεγαν διάβαζε τα manual :mrgreen: ) ότι υποστηρίζει dual display, αλλά εξακολουθεί να μου κρύβεται!! Πού θα πάει όμως! Θα την βρω!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Moderators
Δημοσ.

Για το dual display, πρεπει να τα συνδεσεις πρωτα ολα, να ενεργοποιησεις και τη δευτερη οθονη (που προφανως δεν θα δειχνει τιποτα στην αρχη), και μετα αναλογα αμα εχεις Nvidia ή Ati πας στο Nvidia Control Panel (αμα λεγεται ακομα ετσι, δεν εχω nvidia εδω και πολυ καιρο...) ή στο Ati Catalyst Control Center και κανεις τις ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...