Προς το περιεχόμενο

To Win Live Messenger me dexnei offline eno den eimai!!!

cyber_funky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo scanarei to pc me adaware, spybot kai spyware doctor. Einai katharo.

Alla skeftomai.. Prin kana mina eixa lavei apo ena filo mou ena mail gia ena site checkmessenger kapos etsi. Kai evlepes poioi se exoun kanei block. Distixos mpika ston peirasmo kai edosa ta stoixeia mou. Mipos tha mporouse na ftaei auto?

Δημοσ.

και εμένα το κάνει μια φορά στο τόσο. απλά τρώει φρίκη. αυτό όμως το checkmessenger τι είναι καλό μου ακούγεται. σου πέτυχε? θέλω και εγώ να μπω σε αυτό το πειρασμό.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρωστε!!

Σε βγαζει απο μονο του απασχολημενο αμα ανοιξεις μια εφαρμογή ή ενα παιχνιδι. (ενω το εχεις στο "συνδεδεμενος").

Επισης, αμα δεν κουνησεις το ποντικι-δεν πατησεις τπτ για καποια ωρα, σε δειχνει "δεν βρισκομαι στον υπολογιστή".

Για το offline δεν ξερω, αλλά δοκιμασε να μιλησεις ενω "φαινεσαι offline" να δεις αμα το παιρνουν οι άλλοι. Μπορει να ειναι η ρυθμιση πριν απο την "εισοδο", εκει, κατω απο το email σου...

Δημοσ.

Profanos kai den tha anoiga topic an i lisi itan toso eukoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennoeitai oti ta exo tsekarei ola auta pou les! Eno mpaino me tin endiksi "Online" oloi me vlepoun offline! Tous milao kanonika alla me vlepoun offline!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...