Προς το περιεχόμενο

Epic movie

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο για μυημένους braindead !

http://www.imdb.com/title/tt0799949/

http://www.epicmoviethemovie.com/

οι θολοκουλτουριαραίοι μήν πούν κάν στο κόπο να πουν οτιδήποτε:-P

παρωδίες των jack sparrow/samuel jackson/ του @@ που παρουσιάζει το punked

το κόλημα με τον scarface/fast 'n' furious 3/x-men 3 κτλπ

έχει αρκετά σημεία που πέφτει το γέλιο της αρκούδας/άναρθρες κραυγές

αλλά έχει και αρκετές μούφες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω έχω να πω οτι είναι απο τις χειρότερες ταινίες-παρωδίες που έχω δει και ότι σε ορισμένα σημεία είναι και αηδιαστική.Πολύ φτηνή μου φάνηκε και να σκεφτεί κανείς πως δεν είμαι κανένας κουλτουριάρης,είμαι του πολυ ανάλαφρου.Το έχουνε παρακάνει λιγάκι στο έργο,δε θα το πρότεινα!

Δημοσ.

Έχω φίλους ακούλτουρους και fan των Scary Movie, αλλά ξενέρωσαν τρελά με τη συγκεκριμένη. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά μου μετέφεραν πως ως παρωδία δεν ήταν πετυχημένη κι έκλαψαν τα 7? του σινεμά.

Δημοσ.

το επόμενο scary movie πάει για το 2008 οπότε

αυτό για scary movie 4.5 καλό ήταν.

στο 5 μάλλον θα είναι ξανά ο Leslie Nielsen ως President Harris

Δημοσ.

Δεν ειμαι φαν απλα φχαριστιεμαι τα ScaryMovie

E αυτο ειναι επιπεδου Shriek, εκεινο το απαραδεκτο με την Τιφαννυ Αμπερ Θισεν.Απλα ΔΕΝ ΓΕΛΑΣ.Δεν εχω προβλημα να ειναι οτι θελει μια παρωδια,καλη,κακη δεν με νοιαζει,αρκει ΕΣΤΩ να χαμογελας.Ε,αυτο ηταν απλα βαρετο

Μπροστα του το Date movie ειναι ο Μπεν Χουρ.Οποιος τολμησει, μονο απο θειο αν και εκει θα κλαις τα μεταφορικα...

Δημοσ.

Λοιπόν, αφότου είδα την ταινία αναρωτιόμουν ποιος θα πλήρωνε 7? για να την δει στο σινεμά. Λίγες φορές γέλασα μιας και η ταινία δεν έβγαζε γέλιο. Κρίμα, μιας και είχε αρκετό υλικό να σατυρίσει.

Δημοσ.

Αυτές οι ταινίες πάντα είναι μέσα στις προτιμήσεις μου. Όμως δεν έχω ακούσει καλά λόγια. όχι απο άτομα που θέλουν κουλτουριάρικες και trendy ταινίες αλλά από κάφρους(με την καλύτερη έννοια πάντα!!! και εγώ είμαι άλλωστε)!!! και αυτό με ανησυχεί κάπως... αλλά θα την τιμήσω σίγουρα... άλλωστε το ίνδαλμά μου είναι ο Tom Green και η ταινία του Freddy Got Fingered!!!! ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...