bonomania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 please help me!!!! Which one to choose??? 1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=927570 2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=907030 Thanks................!!!
kostasSTi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 1 υπέρ της Samsung. Από 19άρα έχω την 960BF την οποία δεν συγκρίνω με καμία από όσες έχω δει (LG, Philips, Sony) πέρα από μια ΕΙΖΟ...
bonomania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 1 υπέρ της Samsung. Από 19άρα έχω την 960BF την οποία δεν συγκρίνω με καμία από όσες έχω δει (LG, Philips, Sony) πέρα από μια ΕΙΖΟ... exo akousei oti oi Samsung einai kaliteres...alla den xero an isxiei! Pantos ena meion tis einai oti den exei 0 pixel. As elpisoume oti tha apantisoun kai alloi gnostes tou antikeimenou! Thanks
kostassid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 θα ειμαι αντιθετος στην προτιμηση μου, λογω των 0 pixel και του σχηματος της βασης της οθονης(καμια σχεση βεβαια με την ποιοτητα εικονας).Θεωρω την samsung λιγο ανωτερη αλλα θα επαιρνα lg ;-)
kostasSTi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Έχουμε σκεφτεί την περίπτωση να μη βρίσκεις εύκολα καμένα pixel στη samsung? Εγώ έχω πάρει 2 και έχω δει και άλλες 4 που έχουν φιλικά-συγγενικά πρόσωπα και δεν είδα σε καμία καμένα pixels. Περιμένω και την 22άρα αύριο οπότε θα σας πω και για κείνη. Αντίθετα στην LG μάλλον είναι απαραίτητη η zero pixel εγγύηση μιας και δεν έχω ακούσει πολλούς να είναι ΟΚ με την πρώτη οθόνη...
kostassid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 προσωπικα εχω αγορασει 1 και ειναι μια χαρα, στο γραφειο αγορασαμε 4 και η μια ειχε ενα καμμενο κατω κατω δεξια,τελευταιο και καμμενο, πηραμε τηλ...γεια σας ηρθαμε...καινουρια.
bonomania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Τελικα μολις παρηγγειλα την Σαμσουνγκ!!! Επικρατησε το συναισθημα και οχι η λογικη! Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσμα οταν ερθει.....και θα επιδιωξω να βαλω και screen shots,,,αν βρω τον τροπο!!!:-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.