Προς το περιεχόμενο

Aφαίρεση υποτίτλων

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι έχουν γίνει πολλά ποστς με αυτό το θέμα αλλά δεν έχει δοθεί η απάντηση στο ερώτημα που θα θέσω γι αυτό κάνω άλλο ένα.

Λοιπόν, έχω το virtual dub, το τρέχω, φορτώνω το φίλτρο MSU Subtitle Remover, διαλέγω ως φάκελο εργασίας έναν φάκελο του σκληρού, φορτώνω το αρχείο βίντεο και πατάω F5 για να δω πώς θα είναι η ταινία μετά την αφαίρεση των υποτίτλων ώστε να δω αν αξίζει ο κόπος.

Καμία διαφορά. Οι υπότιτλοι εκεί, ακούνητοι.

Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως η προεπισκόπηση δε θα μου δείξει το αποτέλεσμα; Πρέπει να γίνει η επεξεργασία και μετά; Κι αν ναι, τι διαλέγω; Save as avi;

Για πέστε βρε παιδιά!

Δημοσ.

Εγώ έχω το άλλο πρόβλημα... Όταν κάνω Save as avi,μου το σώνει με τισ άσπρες τελείες γύρω-γύρω.. και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω ΣΩΣΤΑ!!!

Για βοηθείστε και εδω λίγο ωρε παλικάρια!!!

Δημοσ.
Εγώ έχω το άλλο πρόβλημα... Όταν κάνω Save as avi,μου το σώνει με τισ άσπρες τελείες γύρω-γύρω.. και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω ΣΩΣΤΑ!!!

Για βοηθείστε και εδω λίγο ωρε παλικάρια!!!

Πριν κάνεις OK το φίλτρο ξετσεκάρισε το Visible Borders.

Δημοσ.
Είδα ότι έχουν γίνει πολλά ποστς με αυτό το θέμα αλλά δεν έχει δοθεί η απάντηση στο ερώτημα που θα θέσω γι αυτό κάνω άλλο ένα.

Λοιπόν, έχω το virtual dub, το τρέχω, φορτώνω το φίλτρο MSU Subtitle Remover, διαλέγω ως φάκελο εργασίας έναν φάκελο του σκληρού, φορτώνω το αρχείο βίντεο και πατάω F5 για να δω πώς θα είναι η ταινία μετά την αφαίρεση των υποτίτλων ώστε να δω αν αξίζει ο κόπος.

Καμία διαφορά. Οι υπότιτλοι εκεί, ακούνητοι.

Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως η προεπισκόπηση δε θα μου δείξει το αποτέλεσμα; Πρέπει να γίνει η επεξεργασία και μετά; Κι αν ναι, τι διαλέγω; Save as avi;

Για πέστε βρε παιδιά!

Πραγματικά υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορούμε να βγάλουμε τους υπότιτλους;

Δημοσ.
Πραγματικά υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορούμε να βγάλουμε τους υπότιτλους;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Πράγματι γιατί ακόμα κι αν το πετύχεις πρέπει να επανακωδικοποιήσεις την ταινία με τον ίδιο codec που χρησιμοποιήθηκε αρχικά αλλιώς θα έχεις ταινία με άλλο μέγεθος και θα πρέπει να συγχρονίσεις τους υποτιτλους.

Πιο εύκολα κατεβάζεις άλλο αρχείο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...