yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Είδα ότι έχουν γίνει πολλά ποστς με αυτό το θέμα αλλά δεν έχει δοθεί η απάντηση στο ερώτημα που θα θέσω γι αυτό κάνω άλλο ένα. Λοιπόν, έχω το virtual dub, το τρέχω, φορτώνω το φίλτρο MSU Subtitle Remover, διαλέγω ως φάκελο εργασίας έναν φάκελο του σκληρού, φορτώνω το αρχείο βίντεο και πατάω F5 για να δω πώς θα είναι η ταινία μετά την αφαίρεση των υποτίτλων ώστε να δω αν αξίζει ο κόπος. Καμία διαφορά. Οι υπότιτλοι εκεί, ακούνητοι. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως η προεπισκόπηση δε θα μου δείξει το αποτέλεσμα; Πρέπει να γίνει η επεξεργασία και μετά; Κι αν ναι, τι διαλέγω; Save as avi; Για πέστε βρε παιδιά!
morpheas2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω το άλλο πρόβλημα... Όταν κάνω Save as avi,μου το σώνει με τισ άσπρες τελείες γύρω-γύρω.. και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω ΣΩΣΤΑ!!! Για βοηθείστε και εδω λίγο ωρε παλικάρια!!!
kastel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω το άλλο πρόβλημα... Όταν κάνω Save as avi,μου το σώνει με τισ άσπρες τελείες γύρω-γύρω.. και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω ΣΩΣΤΑ!!!Για βοηθείστε και εδω λίγο ωρε παλικάρια!!! Πριν κάνεις OK το φίλτρο ξετσεκάρισε το Visible Borders.
tolisargy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Είδα ότι έχουν γίνει πολλά ποστς με αυτό το θέμα αλλά δεν έχει δοθεί η απάντηση στο ερώτημα που θα θέσω γι αυτό κάνω άλλο ένα. Λοιπόν, έχω το virtual dub, το τρέχω, φορτώνω το φίλτρο MSU Subtitle Remover, διαλέγω ως φάκελο εργασίας έναν φάκελο του σκληρού, φορτώνω το αρχείο βίντεο και πατάω F5 για να δω πώς θα είναι η ταινία μετά την αφαίρεση των υποτίτλων ώστε να δω αν αξίζει ο κόπος. Καμία διαφορά. Οι υπότιτλοι εκεί, ακούνητοι. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως η προεπισκόπηση δε θα μου δείξει το αποτέλεσμα; Πρέπει να γίνει η επεξεργασία και μετά; Κι αν ναι, τι διαλέγω; Save as avi; Για πέστε βρε παιδιά! Πραγματικά υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορούμε να βγάλουμε τους υπότιτλους;
kastel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Πραγματικά υπάρχει κανένας οδηγός για το πως μπορούμε να βγάλουμε τους υπότιτλους; Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο.
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Πράγματι γιατί ακόμα κι αν το πετύχεις πρέπει να επανακωδικοποιήσεις την ταινία με τον ίδιο codec που χρησιμοποιήθηκε αρχικά αλλιώς θα έχεις ταινία με άλλο μέγεθος και θα πρέπει να συγχρονίσεις τους υποτιτλους. Πιο εύκολα κατεβάζεις άλλο αρχείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.