diachiristis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Να σου πω την αλήθεια, για dell πήγαινα κι εγώ κάποια στιγμή. Τυχαίνει όμως να έχω 2 φίλους στο euro support dell στη Γαλλία (Έλληνες), οπότε το συζήτησα μαζί τους πρώτα. Και οι δύο μου είπανε το ίδιο πράγμα: οι dell είναι όλες καλές, μέχρι 19". Από κει και πάνω έχουν συνεχώς τηλέφωνα από πελάτες με πολλά και διάφορα προβλήματα... πες πως τα προβλήματα έχουν λυθεί ποιά θα πρότεινες?
kostasSTi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγώ την είπα τη γνώμη μου παραπάνω. Μιας και είμαι υπέρευχαριστημένος απο την samsung, αυτή προτείνω κιόλας. Από dell δεν έχω προσωπική εμπειρία, γι'αυτό σας μεταφέρω και τη γνώμη των τεχνικών της εταιρίας...
popolaros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δεν έχουν λόγο να είναι υπερβολικοί popolaros, κάθε μέρα με αυτό ασχολούνται, με το support των dell και σίγουρα κάτι ξέρουν παραπάνω κι από μένα κι από σένα... σαν χρηστης της DELL εδω και 6 μηνες μπορω να πω οτι δεν εχει υπαρξει κανενα προβλημα. συν το οτι δεν εχουν ακουστει τα παραμικρα προβληματα για τις οθονες της DELL απο οποιαδηποτε ελληνικα φορουμ.
alex_mos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εχω δυο Dell οθόνες τις 2007fp και την 2407. εξαιρετικοτατες και οι δυο.πολλες συνδέσεις τις κλασικες και composite s-video component(2407).Πριν δουλευα με Sony gdm-f520(20 CRT) και την έχω πια αντικαταστησει με τις LCD.
alex_mos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 η Dell 2007fp(οχι wide),που την έχω ειναι άριστη.την προτεινω ανεπιφυλακτα.άσε που έχει και extra συνδέσεις όπως composite,s-video και δυνατοτητα picture in picture. απο Αγγλια μπορεις να παρεις την 2407 rev 04 με περιπου 850 ευρώολα μεσα(ταχυδ,φπα).
HellasVagabond Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Samsung... ( Οταν η Samsung εβγαλε το 215TW με Component, PIP και τα συνναφη η DELL της εκανε Αερα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.