Προς το περιεχόμενο

Νέα XFX 7950GT AGP με 512ΜΒ !!!!

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ'αυτό έχεις δίκιο... αλλά όλοι έχουμε κολλήματα...άλλοι με αυτοκίνητα..άλλοι με διάφορα άλλα πράγματα...

Δυστυχώς...

Δημοσ.
AGPάκηδες, για περάστε μία βόλτα απο το site της XFX ...

Κάτι σας (και εμένα βάζω μέσα) σας περιμένει....

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ NVIDIA AGP XFX 7950 GT ??? με 256ΜΒ και 512MB flavours????

Μμμμμ !!! Ακούγεται νόστιμοοοοοοο... ;)

ΜΜμμμμμ !!! Ακούγεται πανακριβο.... :( :(

Δημοσ.
Μισό λεπτό ρε παιδιά...!!! Ώπα!Ώπα!!

Για να καταλαβαινόμαστε...

Τις τελευταίες μου κάρτες (η τελευταία είναι μία 7800GS AGP) τις έχω ήδη πουλήσει και έχω αγοράσει την επόμενη AGP με την διαφορά αυτή.. του ύψους ΤΟ ΠΟΛΥ 100? (τραβηγμένο απο τα μαλλιά)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ??? Εγώ? με τα 100?? ή αυτός που πάει απο AGP σε PCI-Xpress με 1000? ???

Η ΑGP ζεί και βασιλεύει... και έχει και το καλύτερο μέσο όρο ΑΠΟΔΟΣΗΣ προς ΤΙΜΗ...

Με το που βγεί η 7950GT σε AGP θα είμαι εκεί... ήδη έχω βρεί αγοραστή για την 7800GS... ;)

Πάρα μα πάρα πολύ σωστός!

Δημοσ.

Ναι αν βρεις να δωσεις την παλια δεν το συζητω.

Και εγω με την 7600GT AGP αν βρω αγοραστη οταν βγουν οι 7950 θα την σκοτωσω.

Αλλιως θα περιμενω να ξεκαθαρισει λιγο το πραγμα ,οταν θα βγουν και οι 8600 και τοτε βλεπουμε

Δημοσ.

Όπως λέει και ο φίλος "simply the best" ... Γούστα... και προσθέτω "περί ορέξέως...κολοκυθόπιττα..." .. γιατί απλά, αυτός που μπορεί να δώσει 1000 (και πλέον) euros με γειά του με χαρά του να τα σκοτώσει για να παίζει καλύτερα τα παιχνίδια.. άλλοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή απλά (όπως στην περίπτωσή μου) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δώσουν τόσα λεφτά για να δούν (κακά τα ψέματα) μια μικρομεσαία διαφορά...

Αυτή τη στιγμή με την 7800GS AGP που έχω...παίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τους τελευταίους τίτλους που κυκλοφορούν..!

...και θά θελα πολύ να δώ την τιμή της 7950GT (AGP) γιατί σε διάφορα sites του εξωτερικού, οι τιμές που δίνονται είναι της τάξης των 220-290 euros... (ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..)

Δημοσ.

Ναι ναι... και αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή πιστεύω... πιό φτηνή...

Τελικά η XFX διακρίνεται όλο και περισσότερο στο χώρο από,τι βλέπω..καλό αυτό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...