Προς το περιεχόμενο

Νέα XFX 7950GT AGP με 512ΜΒ !!!!

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AGPάκηδες, για περάστε μία βόλτα απο το site της XFX ...

Κάτι σας (και εμένα βάζω μέσα) σας περιμένει....

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ NVIDIA AGP XFX 7950 GT ??? με 256ΜΒ και 512MB flavours????

Μμμμμ !!! Ακούγεται νόστιμοοοοοοο... ;)

Δημοσ.

Σύμφωνα με διάφορα sites στο Internet, η κάρτα αυτή θα πουληθεί στην Ευρώπη απο 220? έως και 320? ... (και καλά...)

Εγώ πάντως πιστεύω πως θα κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350?...τουλάχιστον στην Ελλάδα..

Πάντως ψήνομαι είναι η αλήθεια...

Δημοσ.

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν τέτοιες κάρτες καιρό. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φέρουν ούτε μία.

Δημοσ.

Εχουν βρει τη κοτα που γεννα τα χρυσα αυγα με τους AGπακιδες (συμπεριλαμβανει κ εμενα)

Εκανα αναβαθμισεις και εχω φτασει μεχρι την 7600GT .Τωρα εχω αρχισει και το σκεφτομαι αν θα κανω αλλη σε agp γιατι

1. Σε ενα Η/Υ δεν παιζει μονο η vga ρολο αλλα και οι μνημες ,δισκοι,cpu κτλ

(ακομα κι αν εχεις "καλο" agp pc οπως εγω με p4 3.2 (s478) ,7600GT, 1,5 GB ram , 2 sata HD, αν βαλεις dual core ,ddr2 ,pci-e ειναι πολυ ανωτερο)

2. Τις AGP τις βαρανε στ αυτια σε σχεση με τις PCI-E (αν δειτε την x1950pro se pci-e exei 150€ και σε agp 220 -ελεος!)

3. Αν τα παιξει καμια cpu ή mboard τελος. Δυσκολα θα βρεις , και αν βρεις δεν θα ειναι οπως το θες , οποτε πετας ολες τις "επενδυσεις" που εκανες στην vga

Αν ερθει σε λογικη τιμη 200 με 220 € τοτε πολλοι θα τρεξουν.

Αν κανει 300 και βαλε.. αστο παμε για νεο pc αργοτερα.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ με τον pc_admin ... Όσοι με AGP δώσετε τώρα λεφτά για ακριβή κάρτα είστε το λιγότερο κορόιδα. Και θα σέρνεστε σε σχέση με την PCI-E αδελφή της και θα την έχετε πληρώσει ακριβότερα. Να δούμε πότε θα το καταλάβουν αυτό όλοι οι AGP ότι απλά δε συμφέρει... Έχεις AGP; Κράτα το μέχρι να το πετάξεις. Θες games; Αναβαθμίσου μια και καλή σε PCI-E... Δεν υπάρχει (δυστυχώς) άλλη λύση.

Δημοσ.

Μη μου πεις οτι ψηνεσαι? δεν διαβασες τι λεμε

Εχει διαφορα με την 7800 αλλα αξιζει η αλλαγη ??(δεν εχει direct x10 )

Εδω μιλαμε για πραματα και θαματα σε 1 μηνα (βλεπε 8600GT)

περιμενε να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο και οι τιμες θα πεσουν και νεες καρτες θα βγουν

Δημοσ.

7800 512MB 319 ευρώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512620

7800 256MB 259 ευρώ

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Agp&cp_id=110158

Το PCI-X δεν λένε ότι θα βγεί έκδοση V2 σύντομα; Αυτές οι κάρτες θα είναι ασύμβατες με τις V1; Οπότε πάλι πέταμα όλα;

Δημοσ.
Ναι εχουν σημαντικες διαφορες

Oχι ομως τοσο σημαντικες για να κανεις την μεταβαση και να βρισκεσε παλι σε διαυλο agp...

Δημοσ.

Μισό λεπτό ρε παιδιά...!!! Ώπα!Ώπα!!

Για να καταλαβαινόμαστε...

Τις τελευταίες μου κάρτες (η τελευταία είναι μία 7800GS AGP) τις έχω ήδη πουλήσει και έχω αγοράσει την επόμενη AGP με την διαφορά αυτή.. του ύψους ΤΟ ΠΟΛΥ 100? (τραβηγμένο απο τα μαλλιά)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ??? Εγώ? με τα 100?? ή αυτός που πάει απο AGP σε PCI-Xpress με 1000? ???

Η ΑGP ζεί και βασιλεύει... και έχει και το καλύτερο μέσο όρο ΑΠΟΔΟΣΗΣ προς ΤΙΜΗ...

Με το που βγεί η 7950GT σε AGP θα είμαι εκεί... ήδη έχω βρεί αγοραστή για την 7800GS... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...