Προς το περιεχόμενο

Βρεταννικό Συμβούλιο

joskem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι σε 1 χρόνο να πάω για master στην Αγγλία σκέφτομαι να περάσω από το Βρεταννικό Συμβούλιο να μου δώσουν κάποιες πληροφορίες. Τι είδους πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν εκεί?? Δηλαδή αν τους δείξω 5-6 master που έχω επιλέξει θα μου πουν ποιο πανεπιστήμιο είναι καλύτερο ή που μου προτείνουν να πάω?? Πληροφορίες για υποτροφίες δίνουν?? Γενικά τι με συμβουλεύετε να τους ρωτήσω, μιας και μεθαύριο θα πάω...

Επίσης, από ότι είδα γίνεται μια έκθεση αγγλικών πανεπιστημίων στο Hilton. Πώς είναι το κλίμα εκεί?? Δηλαδή μιλάς με εκπροσώπους των πανεπιστημιων?? Και πάλι, μπορώ να τους πω ότι με ενδιαφέρει το τάδε μαστερ του πανεπιστημίου σας και τι πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν για αυτό??? Τι άλλο να ρωτήσω? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

λοιπον.... το τι πανεπιστημιο θα πας και τι μαστερ θες να κανεις δεν νομιζω να σε βοηθησουν πολυ στο βρεττανικο συμβουλιο.κανε καλυτερα μια προσωπικη ερευνα,μπες στα SITE των πανεπιστημιων που θες δες το προγραμμα σπουδων του καθε master κτλ. επισης ψαξε για διαφορα rankings που κατατασουν τα πανεπιστημια αναλογα με το διδακτικο και ερευνητικο τους εργο η βαθμολογουν τα master τους. επισης ρωτα και κανενα καθηγητη σου ολο και κατι θα εχει να σου προτεινει σχετικα με το ποια πανεπιστημια ειναι καλα και ποια εχουν καλα masters. τελος στο hilton ειναι αρκετα πανεπιστημια,οχι ομως ολα και μερικα πολυ καλα δεν ειναι καν, και πας εκει και εχουν εκπροσωπους και πολλα πολλα φυλλαδια(marketing της παιδειας). πηγαινε να παρεις κι απο κει μια γνωμη αλλα πολλα απο αυτα μπορεις να τα βρεις και στα site τους. τελος για υποτροφιες ρωτα στο υπουργειο παιδειας. επισης αν σκεφτεσαι για master του χρονου μην το καθυστερησεις πολυ ακομα....

Δημοσ.

Παντως εχει αυτο το σαββατοκυριακο στο HILTON εκθεση το βρετανικο συνβουλιο για τα πανεπιστημια στην αγγλια απο οτι θυμαμαι ειναι μετα τη μια το μεσημερι ανοιχτα αν πας στο σιτε του συμβουλιου θα το χει λογικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...