Προς το περιεχόμενο

L194WT-BF και refresh rate

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο ειναι το μεγιστο refresh rate για την L194WT-BF σε 1440*900?Εξαρτατε απολυτα απο την οθονη ή και απο την καρτα γραφικων?Εχω μια και την συνδεω στο λαπτοπ μου(Ati radeon 9200) και το μεγιστο ειναι 65Hz αλλα δεν με ικανοποιει πολυ(εκτος απο τις ταινιες που δεν φαινετε)...Λογω καρτας ειναι ή λογω της οθονης?

Δημοσ.

κοίτα η lg δίνει 75 hertz, εγώ με την Ati Χ1950 Pro μέχρι 60 βλέπω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάει παραπάνω. πάντως δεν θα έλεγα ότι είναι ενοχλητικό, κάθε άλλο μάλιστα. εξάλλου στις lcd οθόνες το refresh rate δεν παίζει ρόλο, είτε 60, είτε 80, είτε 100 βάλεις δεν θα δεις διαφορά.

Δημοσ.

μα το προβλημα ειναι οτι βλεπω διαφορα!Δηλαδη,στου λαπτοπ την οθονη ενω ολα ειναι καλα,στην lg,"βλεπω" το refresh...Λες να εχει αλλο προβλημα η οθονη και να μου φαινετε οτι ειναι το refresh?

Δημοσ.

δεν αποκλείεται αυτό, βασικά δοκίμασε να την συνδέσεις σε κάποιο άλλο pc να δεις τι κάνει, επίσης θα έλεγα να δοκιμάσεις να ρίξεις το refresh στο 60 καθώς το 65 δεν ναμίζω να το υποστηρίζουν οι οθόνες (πχ η δικιά μου έχει 56,59,60,70,72,73 και 75 όταν πάω να την κάνω force από το catalyst control center).

Δημοσ.

Σε μερικά μόνιτορ παίζει ρόλο το refresh rate.Το φαινόμενο δεν είναι τόσο ενοχλητικό οσο στα crt μόνιτορ αλλα η εικόνα τρεμοπαίζει αρκετά.Στην παλιά μου (lcd) philips 170s ήταν αδύνατο να δουλέψεις στα 60hz και στην τωρινή μου lg 1919 η καλύτερη εικόνα αποδίδεται στα 60hz! Οπότε με το μάτι αποφασίζεις αν θα πειράξεις τα hz ή όχι,αν και στην L194wt το optimal ειναι στα 60hz.

Δημοσ.
Σε μερικά μόνιτορ παίζει ρόλο το refresh rate.Το φαινόμενο δεν είναι τόσο ενοχλητικό οσο στα crt μόνιτορ αλλα η εικόνα τρεμοπαίζει αρκετά.Στην παλιά μου (lcd) philips 170s ήταν αδύνατο να δουλέψεις στα 60hz και στην τωρινή μου lg 1919 η καλύτερη εικόνα αποδίδεται στα 60hz! Οπότε με το μάτι αποφασίζεις αν θα πειράξεις τα hz ή όχι,αν και στην L194wt το optimal ειναι στα 60hz.

Φιλε Vagos_46 επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω την 1919 που εχεις , μπορεις να μου πεις εντυπωσεις και ποσο καιρο την εχεις?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
Φιλε Vagos_46 επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω την 1919 που εχεις , μπορεις να μου πεις εντυπωσεις και ποσο καιρο την εχεις?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Την έχω εδώ και μισό χρόνο και δεν έχω κανένα παράπονο.Σε παιχνίδια αλλα και σε περιβάλλον windows εχει καλή εικόνα,δεν παρατήρησα ghosting κ.λ.π 'καλούδια'.Στην αρχή η φωτεινότητα θέλει χαμήλωμα καθώς βγάζει μάτια με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Γενικά για τα λεφτά της είναι τίμια αγορά..

αν θέλεις περισσότερες info,p.m me.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...