Luxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Τι ακριβως γινεται οταν βαζουμε ενα υποπτο αρχειο σε γκαραντινα;
Highlander Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ότι ακριβώς κι αν έβαζαν και εσένα εκεί :-p 1. Μπορείς να το διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το ίδιο το software που το τοποθέτησε εκεί. 2. Αν βρεθεί γιατρικό το γιατρεύει και στο επαναφέρει.
parsifal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Είναι καραντίνα, btw. Το γκαραντίνα φέρνει και λίγο σε «ΜΠΑΟΚάρα»...
kleidokratwr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ότι ακριβώς κι αν έβαζαν και εσένα εκεί :-p1. Μπορείς να το διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το ίδιο το software που το τοποθέτησε εκεί. 2. Αν βρεθεί γιατρικό το γιατρεύει και στο επαναφέρει. Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα: Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του;
parsifal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα:Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του; Ευχαριστώ φίλε μου!!! Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ!
zedone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα:Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του; Απλά έγραψες...
TechnoState Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα:Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του; eisai high-light!
Serpe_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μου φτιάξατε την μέρα και πάλι.Πάντα τέτοια να'χουμε.
Highlander Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα:Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του; Με συγχωρείς που στο λέω, μην το θεωρήσεις βρισιά ! :razz: :razz: Μήπως θυμίζεις λίγο karib/mjmj/mentoras99 τώρα ; :mrgreen:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ ξέρω και άλλον χρήστη που έχει τέτοιες απορίες... Δεν σας λέω το Nick, ελπίζω να το βρείτε μόνοι σας. Αλλιώς προτείνω να πάμε σε poll.
ekeinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Περίμενε, έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα:Όσο είναι κλεισμένο εκεί μπορεί να έρχονται τα αρχεία φίλοι του και να το επισκέπτονται μέσα απο κάποιο θόλο/τζάμι , σε στυλ φυλακών; Λόγω της αρρώστειας δεν ειναι λογικό να μένει κάποια ρετσινιά στο αρχείο για το υπόλοιπο της ζωής του; Δεν θα το κοροιδεύουν τα υπόλοιπα αρχεία-φίλοι του; Δεν θα είναι για πάντα το δαχτυλοδειχτούμενο αρχείο; Ποιές πιστεύετε οτι θα είναι οι συνέπειες της ρατσιστικής συμπεριφοράς της κοινωνίας αρχείων, απέναντι στο συγκεκριμένο αρχείο; Έχει άραγε επιπτώσεις στην ψυχολογία του αρχείου και στην ομαλή λειτουργία του περιβάλλοντος του; apsogo!
parsifal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Επειδή βλέπω ότι τεχνική απάντηση δε δόθηκε ακόμη, θα κάνω μια απόπειρα: Όταν ένα αντι-ιικό τοποθετεί μολυσμένο αρχείο σε καραντίνα, συνήθως το κάνει μετακινώντας το από την αρχική του τοποθεσία σε έναν κρυφό υποκατάλογο και απαγορεύοντας σε οποιοδήποτε 3ο πρόγραμμα την πρόσβαση σε αυτό. Η λογική της καραντίνας είναι η εξής: Μερικά αρχεία, παρ'ότι μολυσμένα, μπορεί να περιέχουν αναντικατάστατη για τον χρήστη πληροφορία. Όταν το αντι-ιικό δεν μπορεί να παράσχει τρόπο να καθαριστεί το αρχείο από τον ιό χωρίς να χαθούν οι υπόλοιπες πληροφορίες, δίνει τη δυνατότητα καραντίνας ώστε: 1. Να σταματήσει η περαιτέρω μόλυνση του συστήματος, 2. Αν στο μέλλον δοθεί η δυνατότητα ασφαλούς αφαίρεσης του επιβλαβούς κώδικα από το αρχείο, να μπορούμε να ανακτήσουμε τη χρήσιμη πληροφορία από το αρχείο μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.