psomaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 gnorizi kaneis kapoio player poy na paizei ta panta kai na einai simvato me ta vista????????? eyxaristo ek to proteron!!!!!!
poscaman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 gnorizi kaneis kapoio player poy na paizei ta panta kai na einai simvato me ta vista????????? ΟΧΙ.πολλα ζητας ακομα,ειναι νωρις....
manik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Βάλε K-LITE codec pack full 2.88 που έχει πακέτο τον Media Player Classic και όλα καλά. :-o
poscaman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 me to VLC de nomizw na xeis provlima εχεις.....
_Assus_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Κατέβασε το K-Lite mega Pack για Vista από εδώ. http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Codec-Pack.shtml
kastel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αφού δεν είναι πλήρως συμβατοί όλοι οι codecs, πως θα είναι οι players;
poscaman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Κατέβασε το K-Lite mega Pack για Vista από εδώ.http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Codec-Pack.shtml το βαζω να κατεβει,κατεβαζει με 4 ΚΒ/s (με 1mbit αδεια γραμμη) και οταν κατεβει και παω να το τρεξω μου βγαζει file corrupted... τι παιζει??
wizard Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 me to VLC de nomizw na xeis provlima εχεις..... Απλά χρειάζεται να πας Settings -> preferences -> [tick στο advanced options] -> Video -> output modules και να δοκιμάσεις αυτά που έχει. Εμένα με κάποιο μου είχε παίξει, αλλά δε θυμάμαι με ποιο.
NOMIKOS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Telika exei tsekarei kapoios sta Vista an o Kmplayer ,i o VLC, i o GOM i kapoios allos paizei avi arxeia?
kastel Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Telika exei tsekarei kapoios sta Vista an o Kmplayer ,i o VLC, i o GOM i kapoios allos paizei avi arxeia? Αρχεία avi ο WMP 11 παίζει μια χαρά.
NOMIKOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αρχεία avi ο WMP 11 παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω γιατί αλλά σε ένα φορητό που πήρε πρόσφατα ένας φίλος δεν τα αναγνώριζε,οπότε τελικά το πρόβλημα το έλυσα φορώντας του τον VLC_PortableVISTA_0.8.6a ,θα ψάξω και για τον KMPlayer που είναι ο αγαπημένος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.